Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
demogoji yapiyor ve yine aciyi, aciyla karsilastiriyorsun.. burada konu pkk lilar mi?
burada kafa senin gibi fasist kafalarin filistinde ölenleri görmezden gelmesidir ama buna kilif uydurmak icinde bizim sehitlerimizde var!..
filistinli benim kardesimdir o acidan ben kardeslerim arasinda ayrim yapmam ve hepsine üzülürüm ama sizin gibi kafalar bize ne arapta, bize ne acemden der nede olsa anitkabir size yetiyor ya!..
ben sehit haberleri geldiginde senin gibi az, cok yada üzülmeye programlanmiyorum!..
|
biraz gerçekçi olun filistin için ne yapıyosunuz israil 9 türkü öldürdü bir özür diletemediniz gelmişsiniz burda ahkam kesiyosunuz israille aynı yataktasınız bide mesele çok yada az üzülmek değil gerçekçi olmak gerçi size filistindeki şehitte aynı cudi deki şehitte aynı ertesi gün beyin reset laylay lom ne yaptığınızı söle bana yardım ettinmi filistine gittinmi israile kafa tutunmu yok islam sancağından rahatsız olmuş siz riyakarsınız şehit cenazelerine bile yaygara diyen adamlarsınız filistinlilere müslüman kardeşcilik yapıyosunuz anca üzülün zaten filistinli kardeşlerimiz ölmüş ağlıyoruz sonra sonra yok yaşasın rte demi sizin müslüman kardeşliğiniz bu kadar işte bide burda islam sancağından rahatsız olmuştur diye hava yapıyosunuz