Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
ak parti ben apoyu asacam diye bir idda ortaya atmadiki.. siz asip, kesiyordunuz asacagiz, kesecegiz diye sonra ne oldu asacaginiz iple meydanda seksek oynadiniz..
pkk hic bir zaman bitmemisdir, o dönemde bitmedi sadece belli dönem gerileme oldu yoksa pkk bitseydi 93 de biterdi ama yine ne oldu degisen birsey olmadi..
bu arada su sehit istatisiklerini koyda buyur tartisalim..
o dönemde sadece ekonomik kriz mi vardi, o dönemde istkrar sorunu vardi, egitim sorunu vardi, isssizlik sorunu vardi, enflasyon sorunu vardi, konu sorunu vardi, yol sorunu vardi, kredi sorunu vardi, dis siyasette aciz, emredilen bir ülkeydi, sözümü gecmiyordu ama 10 yilda degisenleri görmek istemeyen gözleriniz var!..
|
akp ben asıcam demedi ama her seçimde konuşuyor terörist başını bunlar affetti adamda ne desin ben affettim sen as asabiliyosan asamıyosanda konuşma dedi istikrar işsizlik hepsinin nedeni ekonomik kriz işte ben farklı bişey söylemiyorumki o dönemde bize ne emrettiler afganistanamı gönderdiler suriyeye girelim diye baskımı yaptılar ne emiri aldıkki o zaman hatırlamıyorum
http://www.aktifhaber.com/iste-yilla...ri-482627h.htm
ençok 94 te en az 2002 de sonra siz aldınız sazı elinize siz çaldınız onlar oynadı onlar çaldı siz oynadınız