Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-13-2012, 23:52   #36
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beb çok iyi biliyorumda resmi bir açıklama yok sadece izlenim yaratma çabaları var ancak resmi bir açıklamaları halka bilgileri yoktur.

"Metodun eğitim" laik eğitim mi ? gülen hereketi bizim tüm okullarımızda laik eğitime uygun demiştir. okumak için haramı teferuat görceksin !

bizim bildiğimiz medot resullahın metodudur ve tüm dünya biliyorki sadece eğitim değildir.

"hedefin evrensel ölçekli bir temsil" ne temsili islam hukukunun uylanma islam şeriatının hakimyet tesili mi ? garip bir cümle olmuş !

"amacın ise Allah'ın rızası olması süpriz mi olur." karma danslarla ( t.o ) islami mucadeleyi terörist olarak görmekle işgal edilmiş islam topraklarındaki direnişi terörist kafir görmekle ve laik bir eğitimle demokrat bir sıfatla ( ki kendilerini dokrat tanımlıyorlar ) mı ? yoksa diller arası diyalog safsatsı ile mi ? ( mesela gülen ve gülen herekti tüm islami mucadele edenleri tekid edip en sert dille kınarken diyaloğun karşı tarafının işgalcileri hristiyanları kınadıklarına şahit olmadık ) ha yoksa mardinde kurulan ortak sırat köprüsü ile mi bu roza kazanılacak ?

"30 yıl sonra da aynı şeyleri diyor."benim bildiği 1995 ten sonra 180 derece dönüş var nerden çıktı 30 yıldır aynı şeyleri diyormuş ! mesela 95 öncesi başörtüsü için dediği ne olursa olsun tesettürsüz okunamaz okula gidilemezdi 95 ten sonra teferuat furuattır çıakrmalısnız dedi ki konuda ilk mesajda kaynağıda var.

Alakasız yazılar yüzeysel laflar.Eğitim denilince okulda öğretilen veya okullaşma olarak algılamışsın ve hareketin dışarıda ki insanlar için hazırladığı bir takım etkinlikleri amaç olarak görmüş gibisin.İslami mücadele neymiş ? Taliban mı El Kaide mi yoksa İlkokul basıp tekbir getirmek mi?
Bu insanların islama verdiği tahribat işgalcilerin verdiği tahribattan çok daha fazla.
Öyle ki batıda artık uçakta yanına oturan uzun sakallı bir asyalı muhtemel terörist muamelesi görüp uçaktan indirilebiliyor.
İşte onların sözde cihadlarının neticesi.
Sen kendi işine bak..
Herkes bu harekete inanacak yada benimseyecek diye bir genel kabul yok.
Dileyen dışarıda kalır kendi işine bakar
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır