seni tezih ediyorum ama yorum yapanları tam adiinsanlardır.
Türkiye Hizbullah'ı Sünni ve ağırlıklı Şafii olmakla beraber içinde diğer mezhep mensuplarını barındırmaktadır. Türkiye Hizbullahının iranla hiç bir bağlantısı yoktur. İslam kardeşliği dışında.
ve kurulacağı söylenen partinin hizbullah ile hiç bir bağlantısı yoktur. bu yorumları yapan adi insanlar ya hizbullahi tanımıyor ki tanısalardı bileceklerdi ki alakası yoktur. ama amaçlarının kaalamak olduğuna adımız gibi eminiz.
Mehmet Göktaş hoca konusuna gelince İrana gitmek Haram mı yoksa yasak mı ? mesela avrupaya giden kafir mi oluyor ? yada amerikaya gidip gelen ajanmıdır ?? bu kadar saçma soru sorulmaz.
bir gerizekalıda demiş ki Hizbulesed ben bu tam bir adilik ve hakarettir. Türkiye Hizbulllahı Süriyede Halkan yana ve Esed Zalimin bir an önce İslami bir devrimle gitmesiden yana bun yayınlarındna görebilirsiniz.
ama adı geçen menet şahıslar Hizbullah kelimesini gördükleri gibi kırmızı görmüş boşaya döndükleri belli ki hangi hzibullah hakında yazdıklarını kendileride bilmiyordur... yoks abu kadar çelişkili bir konuşma olamaz.
Hizbullah'ın İran tarafından destekelndiği söyleniyor... eğer öyle bir şey olsaydı Şuan türkiyede hem maddi hemde hemde ülkelerinden mustazaf olmazları... Mustazaflar Türkiye dahil Allah'ından başak hiç kimseye sırtını dayamamıştır. iranın hizbullah liderinin Şehit edilmesi olayında itihbatar verdiği söyleniyor buna ne diyeceksiniz. elinizde minare varsa kılıfı hazırdır biliyorumama yine sorayımdedim.
Hizbullah İslamın "Truva Atı"dır !
bunlarıda görseydiniz
Alıntı:
Hak söz
Hizbullah'ın ne İran ile ne de başka sapkın kesimlerle hiç bir işbirliği ve alakası olmamış...Bu iftiraları ucuz bir şekilde atanların vicdanları yok. Varsa Hizbullah'ın Kur'an veSünnete muhalif bir tutumu ve ortaya koymuyorsanız namertsiniz.Ama niyetiniz topyekün çamurculuk ise hesabınızı Allaha verirsiniz.Hizbullah düşmanlığı sizin başınızı yesin.Siz hala yerinizde sayarken ve mahalle çalışmalarını aşamamışken Hizbullah Avrupanın her yerinde çalışmalara başlamış bile.Hizbullahı çekemiyorsunuz
|
Konu Ammar tarafından (05-25-2012 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir..
|