Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı
PKK'lıdan Erdoğan'ı doğrulayan itiraf!
PKK'lı bombacıdan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı doğrulayan itiraf...
Adana'da gerçekleştirecekleri bombalı eylem öncesi 5 kilo A-4 patlayıcı ile yakalanan ve haklarında 18'er yıl hapis istemiyle dava açılan PKK üyesi Deniz İ. ile Ramazan Ç.'nin ifadeleri, Başbakan Erdoğan'ın “Harita kimlerin elinde olabilir? Bu haritayla kaçakçılar bunların üzerine basmıyor. Rahatlıkla gidip gelebiliyorlar” açıklamasını doğrular nitelikte.
İ., geçen ay görülen ilk duruşmada da tekrarladığı ifadesinde, “Hakkari'den örgütün kuryesi ile Şırnak istikametinde bir köye gittik. Bir gece köyde kaldıktan sonra bizi kaçakçılara teslim etti. Kaçakçılarla 2 saat yürüyerek örgütün gümrük noktasına geldik. Burada 2 terörist bizi teslim alıp Zap Kampı'na götürdü. 18 gün eğitim aldıktan sonra Adana'da eylem yapmak için bizi kaçakçılarla birlikte Hakkari'nin bir köyüne gönderdiler” dedi. Diğer bombacı Ramazan Ç. de örgüte katılmak için Zap'a gittiğini, kendilerini kaçakçıların örgüt üyelerine teslim ettiğini, dönüşte de yine kaçakçılarla yurda giriş yaptıklarını anlattı.
AJANSLAR
Habervaktim.com
|
Doğrudur Lakin yinede Masum insanlara karşı çevrilen bu fitneyi bertaraf etmez !!!
Zalimlerle masumlar birbirinden ayrılmak zorundadır ! Abd'den İstihbarat alırken uyduya giren İsrail bu işin sorumlusudur !!! Bu ölçekteki bu fitne Diyetleri ödenip güzel bir yolla halledilmelidir ! Halledildi zan ediyorum ! Lakin bundan medet uman Taraf gazetesi gibi davası farklı olanlar Ermeni Lobilerinden ödül almaya devam etsinler !!! Bizler Hakikati söylemekle mükellefiz !!!