Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
Kastettiğin şeyi anladım sen hala benim anlatmak istediğim Türk Milliyetçiliğini anlamadın ki böyle değişik değişik şeyler atıyorsun..
Ben şimdi size soruyorum..
Bir insan Müslüman ise ve Dağda pkk saflarında Türk Askerine mermi sıkıyorsa bu adam Millettenmidir ?
Yoksa.. Bir insan.. Hristiyan, Yahudi bilmem ne.. Eline silahı almış Vatan müdafası yapıyor.. Millettenmidir ?
Benim kastım budur.
|
Öncelikle ben sizin kastınızı çok iyi anlıyorum ! Lakin Asıl manayı anlamanızı istirham ediyorum !
Necip Fazıl mı ? Muhsin YAzıcıoğlu mu ? Onlar Türktür ! Kavimlerini övmek aslanlar gibi hakkıdır ! Onlar Millettendir !!! Dinin hakkını verenin Kavmini tanımlayıp övmek asilliktir ! Selahhaddin Eyyubi gibi Kürttür ! Onun kavmini övmek aslanlar gibi hakkıdır !
Yukarıda sorduğunuz iki soruda da eksiklik vardır !
Pkk ideolojisi herkesin malumudur ! Dini söylemler kullansada Milletten olamazlar !!!
Hristiyan ve Yahudiler Vatan savunması yapsalarda Milletten olmazlar ! Ta kİ Din'e teslim oluncaya kadar ! Vergi verirler ise Zimmetten olurlar !!! Buda onların Semavi manada Dinlerini yaşaması adına Canları ve Malları Haram olur !!!