Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-21-2012, 18:50   #25
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin gibi düşünemeyen işi gücü provakasyon kışkırtma olanların o küçücük çocukların ölümünde payı var işte. pkk cinayet şebekesi terör örgütü bu ülkeye ne kadar zarar veriyorsa sizin hastalıklı zihinleriniz kandan beslenen siyasi anlayışınız şehit istismarcılığınızda o kadar zarar veriyor. bu ülke bir tane dikili taşınız yoktur ama ırkçılık hastalığını öyle şiddetli savunursunuz ki yanan terör ateşinin altına benzin atmaktan geri kalmazsınız. sizin hastalıklı zihninizin pkk dan 5 kuruş eksiği yoktur tek farkınız silaha başvurmamanız. yoksa beyniniz zihniniz fikriniz aynıdır. pkkda da sizin gibi boş beleş milliyetçi kışkırtmacı provakatör bir sürü insan var.

benim ekmeğimi rabbim veriyor. okudum dirsek çürüttüm kazanıyorum ve yiyorum. şükrümüde allaha yaparım. daha çok ölüm daha çok kan olsun diyede şerefsizce konuşmam haddimi bilirim barışı öğütlerim insanca yaşamayı arzular dua ederim.

Ahh benim barış meleğim, ne kadar güzel barışı öğütlüyorsun. Yine aynı etiketlere laf atarak üste çıkmaya savunuyorsun. Pkk doğuş, bu noktaya geliş süreçlerine kimlerin hangi kirli rolleri üstlendikleri aşikar.. Siz naif miydiniz sahi..

Konu Cihannur tarafından (08-22-2012 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntıdaki hakeretin düzeltilmesi.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla