Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-31-2012, 11:44   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Alex Ferguson kurayı kulübünün internet sitesine değerlendirdi.

Alex Ferguson kurayı kulübünün internet sitesine değerlendirdi.
Galatasarayı unutmak ne mümkün

İngiltere Premier Lig'de pazar günü Manchester United'ın başında 1000. lig maçına çıkacak olan İskoç menajer Alex Ferguson kurayı kulübünün internet sitesine değerlendirdi.

"WELCOME TO HELL"
Galatasaray için özel ifadeler kullanan Sir unvanlı Ferguson, "Galatasaray ile daha önce karşılaşmıştık. 'Welcome to Hell' (Cehenneme hoş geldiniz) pankartlarını hiçbir zaman unutmayacağız.

Yine kolay maçlar olmayacak" dedi. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakibi Manchester United ile yıllar önce tarihe geçen bir karşılaşma oynamıştı. 3 Kasım 1993'de oynanan karşılaşmada İngiliz devi Manchester United'ı Ali Sami Yen'de konuk eden Galatasaray, rakibiyle 0-0 berabere kalarak Kırmızı Şeytanlar'ı elemişti. Ve bu sonuçla Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne katılan ilk Türk takımı olmuştu. Manchester United Menajeri Alex Ferguson, yıllar sonra verdiği röportajda, Ali Sami Yen'de oynadıkları o maçı unutamadığını söylemişti.







sabah

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder