Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-14-2012, 22:25   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
BlueMoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben referanduma gidilmesi taraftarı değilim. ayrı bir telaş ayrı bir masraf ve külfet. gerek yok bence ara bir formül bulunmalı ve sayın cumhurbaşkanımız yasayı meclise iade etmelidir.

şeçime gidelim mi gitmeyelim mi diye seçim mi olur ?
Türkiye gibi büyük bir ülkeye halk oylaması için harcayacağı cüzi para sorun oluşturmaz. Ara formül bulunamazsa 2014, 2019, 2024 ve sonrasında yapılacak yerel seçimler mart aylarında ve kış şartlarında yapılmaya devam edilebilir.

Eğer Cumhurbaşkanı Abdullah Gül anayasa değişikliğini halk oylamasına götürürse seçime gidelim mi gitmeyelim mi den ziyade, yerel seçimler mart aylarında kış şartlarında mı yapılsın yoksa ekim aylarında sonbahar şartlarında mı yapılsını oylayacağız. Milletimizi anayasa değişikliğine evet der ve anayasa değişikliği kabul edilirse yerel seçimler ekim aylarında sonbahar şartlarında yapılacak, eğer milletimiz anayasa değişikliğine hayır der ve anayasa değişikliği kabul edilmezse yerel seçimler mart aylarında kış şartlarında yapılmaya devam edilecek.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla