Konu
:
Kur’an dersi veriyor ama başını örtemiyor
Tekil Mesaj gösterimi
10-17-2012, 03:22
#
10
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Meçhul
Nickli Üyeden Alıntı
Buna senin kadar bende tepkiliyim bakmayın bu şekilde konuştuğuma bazen snirleniyorum... Açık söylemek gerekirse geç kalınmış bir durum hatta çok geç kalınmış bir durum dua ediyorum inşALLAH tez vakit bu mesele halledilir... bunun gibi geç kalınmış durumlar var evet mesela 28 şubat kararlarının iptal edilmesi gerekiyor Salih Mirzabeyoğlu gibi mazlumların serbest kalması gerekiyor... Ayasofya meselesi yine çok geç kalınmış bir durum vs. bu gibi örnekler verilebilir ama tepkiyi anlaşılır ve bir ağızdan vermek yerine malesef birbirimizi suçluyoruz haksızmıyım bunun sağladığı en ufak bir faydayı söyleyin bana vallahi Ak parti'ye oy vermeyeceğim ama sağlamaz çünkü mantıklı ve doğru hareket etmemizi engelliyor bu... Saadetmiş Ak partiymiş konu parti konusu değil böyle bişey olsa zaten görüyorsun konuyu ben açmışım partimi eleştirecek tarza bir konu açmazdım değil mi... Ama konu particilik değil konu islam ve bu zulümler meselesidir bu konuarda hiç olmazsa partileri bir kenara bırakıp yorum ve tepkimizi koyarsak daha faydalı olacağına inanıyorum vesselam...
Allah razı olsun.İşte en güzel cevabı şimdi verdiniz.Mesele parti meselesi değil ama biz hükümete güvendik ama bu güvencemizi ihmal mi ediyorlar hala onu da anlamış değilim.Neden ve kimden çekiniyorlar onu da anlamış değiliz.Eğer mesele koltuk ve makam korkusundan ise bu mesele hiç bitmez.Şahsiyetli iç ve dış politika ve cesaret her şeyi kolaylaştırır.Hükümette bu yoksa sorunlar dağ gibi yığılacaktır vesselam...
MEÇHUL ADAM
Açık Profil bilgileri
MEÇHUL ADAM - Daha fazla Mesajını bul