Konu
:
Kur’an dersi veriyor ama başını örtemiyor
Tekil Mesaj gösterimi
10-17-2012, 03:41
#
4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
MEÇHUL ADAM
Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun.İşte en güzel cevabı şimdi verdiniz.Mesele parti meselesi değil ama biz hükümete güvendik ama bu güvencemizi ihmal mi ediyorlar hala onu da anlamış değilim.Neden ve kimden çekiniyorlar onu da anlamış değiliz.Eğer mesele koltuk ve makam korkusundan ise bu mesele hiç bitmez.Şahsiyetli iç ve dış politika ve cesaret her şeyi kolaylaştırır.Hükümette bu yoksa sorunlar dağ gibi yığılacaktır vesselam...
Amin ecmain...
YouTube Video
ERROR:
If you can see this, then
YouTube
is down or you don't have Flash installed.
Ben bu haberleri izlerken hep ağlardım dua ederdim bu sorun çözülsün diye o günlerde hayaldi tabi ama şimdi bu kadar rahatken bu konularla uğraşılmaması beni kahrediyor...
Buna inanmıyorum ama eğer dediğiniz gibi koltuk için geciktiriliyor ise ALLAH belalarını versin... Ama başbakanın bunu yapacağına inanmıyorum içinde iman olan birisi bunu yapamaz bence bakbakanı da az çok tanırım böyle bişeyi düşünmeyeceğine kellemi koyarım ama...
Ama insan düşünüyor işte eğer bir sorun yoksa ortada bunlar neden çözülmüyor neden bu kadar geç kalındı... Mesela ben hep şunun için kızmışımdır ak partiye neden bir başörtülü millet vekilin yok diye... vs...
Sabır ve dua ile bekliyoruz inşALLAH en erken vakitte hallolur bu mesele... şimdi yerel seçimlerde başörtülü belediye başkanları olacağını söylediler benim içimde bir umut oldu inşALLAH devamı gelir de milletvekili ve şu komusal alan işine son verilir... Artık müslümanlar kendi ülkelerinde rahatça yaşamak istiyor ve bunu sağlayacak tek kişi şu anda başbakandır...
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul