Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Yazdığım rakamlar boş değil. Durum tespiti yapıyorum. Ülkede asgari ücretin 2002 yılında 184 TL iken bugün 734 TL olduğunu söylüyorum. Mesajımda asgari ücretlilerin zor şartlarda geçinmeye çalıştıklarının farkındayım diyerek sorduğun soruya cevap verdim. Ayrıca TOKİ'nin yapmış olduğu evler sayesinde kira fiyatlarının genel olarak fazla yükselmemesi ve ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ders kitaplarının ücretsiz olarak dağıtılması da sorduğun sorunun diğer bir cevabıdır. TOKİ eğer AK Parti iktidarında 500.000'den fazla konut üretmeseydi kira fiyatları günümüze göre daha yüksek olacak ve AK Parti iktidarında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ders kitapları ücretsiz olarak dağıtılmasaydı onları temin etmek için ücret ödenmek zorunda kalınacaktı. Bunların sonucuda da dar gelirli vatandaşlarımız bugüne göre daha zorlu ekonomik şartlar altında yaşamak durumunda kalacaklardı.
|
Ben sana diyorum ki bunları biliyoruz zaten... işin içinden çıkamayınca konuyu başka yerlere çekmenin anlamı yok eğri otururulup doğru konuşulabilir vesselam...
Toki ev yaptı diye kiralar ucuzlamadı en ucuz 450 tl kiralar kardeşim...
Ucretsiz kitapla tokiyle vs. konunun alakası yok...
Siz bana o işlemin hesabını verin bende size hak vereyim yoksa bunları biliyoruz bunları geçiniz...
Konu Necip Fazıl tarafından (10-22-2012 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir..
|