11-27-2012, 17:01
|
|
|
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Fethullah Gülen'in parti kurma ihtimalini , daha doğrusu parti kursa bile fazla oy alamayacağını yazmak ''fitneyse'', Ak Parti'nin grup kararına karşı Cemaat'in tavır koyabileceğini söylemek ve çok sayıda milletvekilinin de bu durumda Cemaat'e destek vereceğini iddia etmek daha da büyük bir ''fitne'' olsa gerek!
|
Dikkatli okumuyorsunuz!
Kesinlikle tavır koyar diye bir ifadem söz konusu değil.Orası bilinmez diyorum.Ne Ak Parti cemaate zarar vermek ister nede Cemaat Ak Parti'ye bunun dışında söylenen her söz benim nazarımda fitneden başka bir şey değildir.Benimki var olanı yorumlamak. Sizinki olmayacak ihtimaller üzerine konuşmaktır.
Alıntı:
Yıldırım Nickli Üyeden Alıntı
........Grup kararı da olsa cemaat mecliste tavır koymak isterse bunu çok rahat yapar... ama yapar mı orası bilinmez?Ben cemaatin gücüne dikkat çekmeye çalıştım.Kaldı ki cemaatin siyasi parti kurmasını vs. dillendirmek fitneden başka bir şey değildir.
Bir cemaatin gücü parti kurarsa % kaç oy alır sorusuyla cevaplanamaz.Bu sadece Gülen cemaati değil diğer cemaatler içinde geçerlidir..........
|
|
|
|