Konu
:
Sizce Dershaneler kapatılmalı mı?
Tekil Mesaj gösterimi
11-27-2012, 23:02
#
76
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Özgür Suriye
Nickli Üyeden Alıntı
Boşuna kıvranmayın.
Bugün Ak Parti ile Gülen Cemaati'nin arası bozulduysa, bu durumun 1. dereceden sorumlusu Fethullah Gülen ve bunun bazı yandaşlarıdır.
Bence; Ak Parti-Gülen Cemaati ilişkisinini dönüm-kırılma noktası, Başbakan'ın sır küpüm dediği ve kendisine çok güvendiği Hakan Fidan'ın Cemaat'e yakınlığıyla bilinen bir savcı tarafından saçma bir gerekçeyle ifade vermek için savcılığa çağrılması ve Güeln medyasının da bu çekişme de Tayyip Erdoğan-Hakan Fidan cephesine karşı bu soruşturmayı yönlendiren polislerin ve savcının safında yer alması olmuştur.
Birileri o polislerin ve savcının Gülen Cemaati'yle alakaları olmadıklarını savunabilir , bunu böyle kabul etsek bile o zaman Gülen medyasının (Zaman Gazetesinin-STV'nin) Başbakan'a karşı bu polislerin ve savcının tarafında yer almasını nasıl açıklayacaklar acaba?
Ayrıca cemaate yakınlığıyla bilinen birçok savcı ve polisin önünü de Ak Parti açmıştı. Yani bu durumda bir nevi emanete hıyanet durumu söz konusuydu.
Dikkat ederseniz Başbakan da dershanelerin kapatılacağını bu ihanetten sonra açıkladı.
Üste de yazdığım gibi, Ak Parti ie Gülen Cemaati'nin arası açıldıysa bu durumun sorumlusu Fethullah Gülen ve bunun fitneci-lavuk yandaşlarıdır!... (Gülen Cemaati'ne gönül verip çakallık peşinde koşmayan , iyi niyetli insanları bu sözlerimin dışında tutarım.)
İHANET??
Bu yazdıkların sadece ZAN dan ibaret.
Yani sen kendi düşünceni yazmışsın.
Hakan Fidan olayının yaşanmasında kim ne kadar etkili bilemem
ama
GENELKURMAY BAŞKANLARININ Kuvvet Komutanlarının yargılandığı TUTUKLANDIĞI bir ülkede MİT başkanının ne ayrıcalığı var?
Siz Ergenekon'u yada DERİN devleti sadece ASKERDE mi sanıyorsunuz?
MİT henüz hiç bir operasyon ve arınma yaşamadı.
Bunun faturasını kaçakçıları terörist sanıp BOMBALAYAN Jetlerimiz ile zaten ödedik.
İleride bu tür olaylar yaşanmaya devam edecektir.
Bu yüzden Başbakan'ın KENDİ adamını kollayan tavrı bir kere YARGIYA müdahaleydi.
Yaşandı geçti.
Kim haklı ona sen değil doğrular karar verir.
Polis ve SAVCI olarak cemaate yakın insanların çok olması kadar doğal bir şey yok.
Çünkü ŞALVARLILAR kız erkek karma okunmaz baş açık kıç açık okunmaz falan filan diyerek gençleri kara cahilliğe mahkum etmeleri bir yana ÜLKE içinde hizmet edecek kadro yetiştirmek gibi bir çaba içinde hiç olmadılar.
Bunu onyıllardır GÜLEN hareketi yapıyor ve bugün de bu çabaların geçlere sahip çıkmanın neticesi olarak eşinde yetişmiş kalifiye insan sayısı fazla.Ve bu insanlar elbette devlette görev alacak.
Dershanelerin kapatılması meselesine gelince.
Sizin sandığınız gibi intikam falan değil.Benim bulunduğum çevrede 130 civarında ilköğretim var
Ancak lise sayısı 25-30
Yani liseler zorunlu olduktan sonra önümüzde ki bir kaç yılda 130 okuldan mezun olan genci 25-30 okula sığdırmak mümkün değil.
Ne yapacak devlet
Şuan Türkiye^de ne kadar lise var ise bu sayının en az dört katı kadar daha lise açması gerekir.Bu ise inanılmaz bir maliyet ve kadro ve personel gideri demek.
Erdoğan ise uyanıklık yapıyor
Dershanecileri sıkıştırıyor ben size biraz para vereyim bu gençlerin bir kısmını da siz okutum ben o kadar okulu ve öğretmeni yok yere masraf etmeyeyim diyor.
manifesto
Açık Profil bilgileri
manifesto nickli üyeye özel mesaj gönderin
manifesto´nin Web Sitesini ziyaret edin
manifesto - Daha fazla Mesajını bul