Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 03:09   #43
Kullanıcı Adı
q.klavye
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meçhul'ün, AK Parti, insanların gelirini düzeltsin sözlerine karşılık o mesajımı yazdım ve AK Parti'nin insanların gelirini epeyce düzelttiğini belirtmiş oldum.
bu durum için çokta gerekli bir söylem değil.diyoruz ki şu anda durumumuz hala ve hala çok iyi değil.bizim insanımız ''ne demiş,ne söylemiş'' olayına çok takılır...bir avrupalı mantığın da değiliz.fazla duygusalız ve bundan dolayı da kıyafet olayı ile ilgili bu çocuklar çok sıkıntı yaşayacak.
İlkokulda ve hatta lisede çocuklar çok acımasızdır bunu biliyoruz.Lahutinin paylaştığı karikatür o kadar yerinde olmuş ki önceden de dediğim gibi olayın özeti kıvamında,tadından yenmez bir karikatür olmuş.Bu çocuklar insanların fiziksel kusurlarıyla bile acımasızca ''senin elin yok,senin ayağın yok'' vs şekilde dalga geçiyorlarsa ve kıyafet olayıda işin içine girerse çok daha felaket durumlar ortaya çıkar.

Ve şunuda söyleyeyim o acımasızca dalga geçtikleri çocukların %5lik kısmı iyice hırslanıp çalışsada %95 lik kısmı hayata küsüp okulu bırakıyor.Emin olun bunu yakinen gözlemledim ve bundan dolayıda bu serbestliğe karşıyım.

Ayrıca rica edeceğim yine devletin yardım yapma bahsi geçmesin ya.Allah rızası için bir etrafınıza bakın ihtiyaç sahiplerinden kaçı devlet kapısına gidip yardım istiyor?adamlar istemekten haya ediyorlar ya.ama insanların bu duyguyu bilmesini beklemekte çok şey istemek anlamına mı geliyor?(!)
q.klavye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla