Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2012, 20:42   #100
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer bir sözü akımı kişiyi temsil ediyorsanız, aynı zamanda onun savunucusu olursunuz,
Eğer kendisnin bizim üzerimizde hayır olan hakkı varsa elbet Rabbimiz Rahmandır, Rahimdir onunla muamelesini bekleriz,
Fakat kendisi aksine şerre vazife yaptıysa, o vakit bugün Ebu cehil bir münafık olarak
nasıl dillerde Cehaletin, kötülüğün temsilcisi olarak anılıyorsa,
İşte orda Şerrin, kötülüğün, fasıklığın yolunu açan devrimlere imza atmış şahısta
o devrimleri sorgulayarak anılırki, aynı hata yapılmasın o tuzaklara hala düşülmesin diye....
Bu sizin zannettiğiniz gibi kötülemek değil efendim, emribilmaruf nehyianilmünkerin bir çeşit yöntemidir...
Derki bir hadiste ""Allah'ın Anadoluda bir ordusu vardır.Onlardır ki Türk ordusu,Allah zalimleri onlar ile cezalandırır""
Ve der ki Eyüp Sultan Hazretleri;""O negüzel komutandır(F.S.M) İstanbul'u feth eden,o ne güzel ne iyi askerdir İstanbul'u feth eden..""
Ben bu hadislerden şerefli bir millete ait şerefli bir kul olduğumu biliyorum..Bunun dışında BEN MUSTAFA KEMAL'İ GÖRMEDİM..
Kimin derdi varsa öldüğü zaman ahirette bizzat kendisi ile mukayeseye geçer..Ben bu M.Kemal'i savunmam,kötülemem de..
Ancak şunu belirtmek isterim ki bu güne kadar Atatürk'ü kötüleyenler hep hacılar hocalar olmuştur..
Gerçeği hiç birimiz bilemeyiz..
ÖLDÜKTEN SONRA HEP BERABER GÖRECEĞİZ İNŞAALLAH
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla