Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2012, 00:46   #5
Kullanıcı Adı
xkatolizorx
İslamda namahrem var nurcuyum diye ortalıkta dolaşanlara bakıyorumda onların bu olaydan haberi yok sen git 15-16 yaşındaki bluğ çağına ermiş kızı türkçe olimpiyatlarına çıkar şarkı söylet islama göre konuşuyorum şuan bu en çok sinirlendiğim şeylerden biri sonrada sordum geçende nurcuyum diye atıp tutan geveze bi arkadaşım var aynı ünideyiz kendisini çok severim o ayrı dedim kardeşim tamam iyi güzelde bu mevzu ne sen ne düşünüyosun demesinmi bana o konuyuda anlattılar bize insanlar islam dininden korkmasın diye yapıyoruz bunu bende dedim Peyganber efendimiz islamı anlatırken tanıtırken şarkıyla türküylemi anlattı insanlara AYETLERLE,anlattı EZANLA davet etti sünnetleriyle bize örnek oldu şimdi karşılaştırın aklın yolu birdir hangisi doğru adam diyoki türkçeyi öğretecem vasıtasıyla dini öğretecem vasıtalar vasıtalar full hikaye başkada bişey yokk
SAİD NURSİ ye saygım sonsuz bu sozlerim onun varisiyim diye ortalıkta dolaşalara...

Yani bizim dinimiz kitabımız yetmiyo islamı anlatmaya şarkıyla türküyle anlatıyolar meşrulaştırılan şeylere bakarmısınız yazık gidişatımız çok kotu!!!!!

Konu xkatolizorx tarafından (12-09-2012 Saat 04:46 ) değiştirilmiştir..
xkatolizorx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla