Konu
:
Nurculuğu Alet Edenler
Tekil Mesaj gösterimi
12-10-2012, 16:31
#
27
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Mavera
Nickli Üyeden Alıntı
Her devirde meyve veren agac taslanmisdir o yüzden bu tür mesnetsiz tenkidleri gayri ciddi buluyorum.. madem birseyi elestiriyorsun daha iyisini, daha güzelini, daha hayirlisini yapiyormusun önce onu tartismak gerekir ama laf olsun, torba dolsun diyerek elestirmek pekde etik olmasa gerek..
Nedense bu hizmeti karalamak icin harcadiklari enerjiyi islam dinine hizmete harcama gayretinde bulunmuyorlar kaldiki bunlar daha dün ayni yolda yürüdükleri insanlara bire iftira, karalama ve camur atmakdan geri kalmayan kisiler ve ayni kisiler binlerce insanin katili esedle görüsme gafletiinde bulunurken, tek dertleri hizmet olan insanlara agir ithamlarda bulunuyorlar..
olayi sarki, türkü boyutuna indirgeyecek kadar capsiz insanlardan bu davayi anlamalarini beklemiyorum sahsen..
Dinlerarası diyalog İslama hizmet değil, bilakis ihanettir.Bunu defalarca ayetlerle ispatladığmız halde görmezlikten gelmeniz sizin ne kadarda boş bir dava peşinde olduğu ve batıl yolda ilerleme çabası Allah katında büyük bir vebal olduğunu bir türlü içinize sindiremediniz.SP liderinin Esadla görüşmesi ona ülkesinde adalet ve barışın sağlamsı için gitmiştir.Bir müslüman zalime yardımcı olmaz.Bunu medya sapıkları bir iftira ile partiyi karalamak için söylemiştir.Bunun vebalini de sizler çekeceksiniz.Acilen müslümanalrarası diyalg yapılacağı yerde dinlerarası diyalogla uğraşmak büyük bir gaflet ve ihanettir.İslam'ı tebliğ ederken asla tevhid inancından taviz verilmez.Oysa diyalogçular İslam'ı onların dini gibi algılamaları küfürdür.Onlara İslam medeniyetini anlatılacağı yerde devamlı bir şekilde kiliselere yardım yapılması ve yeniden inşaa edilmesi İslam'a hizmet değildir.
Sizler artık cihad şuurunundan sıyrılmış olup gavur aşıklısı olarak Allah'ın huzurunda hesap vereceksiniz.Bizler ise asla gerçek olarak yapılan tebliğ ve çalışmalara da karşı değiliz.Hatta destek bile oluruz.Lakin sizlerin yaptıkları boşa emek ve batıldır.
AŞAĞIDA Kİ VİDEOYU SABIRLA İZLE VE HİZMETLERİNİZ KİME VE KİMLER İÇİN YAPILIRMIŞ GÖR VE İDRAK ET!. AKILSIZLIK ETME ALLAH'IN HUZURUNDA ÇETİN BİR HESAP VERECEKSİNİZ.
YouTube Video
ERROR:
If you can see this, then
YouTube
is down or you don't have Flash installed.
MEÇHUL ADAM
Açık Profil bilgileri
MEÇHUL ADAM - Daha fazla Mesajını bul