|
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Ben mi herşeye muhalefet olmaya çalışıyorum diye kendime kızıyorum ama yok yani simdi ben bu yazıyı onaylayamam ki.
Anadolunun ufak ünileri varya orada okudun mu diplomasadı da bir şeye yaramaz.
Sadece işe girerken sana nah çeker istanbul ankara izmir gibi yerlerin mezunu.
Ve bu ülkede okuyanların yarısı işsiz.Okumanında pek bir önemi yok.Çok nadir bölümler dışında.Oralara gitmek istiyorsanda dershaneyle sağlam iki yıllık oturup calısma gerekir ki dershane sınavından indirim hatta yüzde elli kazanıpta adam akıllı hazırlanamayıp maddi sıkıntıları daha fazla yasamamak icin hemen tercih veren biri olarak kuyruk acısınıda iyi bilirim 
Bugün en iyi cemaat olan bu konuda burs olanağı sağlayan gönüllüler hareketi bile evlerinde senden en az iki yüz tl alır senin devletin ise sadece 260 verir o altmışla da ancak okuldaki yemek paran bile olmaz yol parasını cartını curtunu hic ama hic saymıyorum.
Okumak kolay değil azizim değil,sadece bekara karı boşamak kolay..
Burs olanaklarıda öyle kolay değil,cok sağlam bölümlerde olacaksın ki -tıp ,insaat mühendisliği- sağlam ünide olacaksın ki burslar gelsin.Belediyelerde burs vermez,iş adamlarıda burs dağıtıyorum demez,dayın olur gelir yani hep para parayı cekiyor ya yoksa yoktur gelmez sen çalışmadıkca varsada geldikce gelir :D
|
Çalışan adama üniversite okumak kolay zaten 
|