Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Kaç kere o ortalama düzeyinizden fakir semtlerine indiniz bilmiyorum ama iste benimde dediğim bu semtinizin ve sanal dünyanızın basınınızın içinde yaşıyorsunuz.
Ya siz hep türkiyenin istanbul ve taksim kısmını gördünüz yada ben diyarbakır,urfa,hakkari ,mardin kısmını gördüm.
|
Askerliğimi 10-15 sene kadar önce Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaptım ve 5-6 yaşlarındaki küçük kız çocuklarını kışın ortasında, üstlerinde başlarında onları soğuktan koruyacak kıyafetleri olmadığı halde birkaç kâğıt mendil satmaya çalışırlarken gördüm.
AK Parti'yi niye desteklediğimizi sanıyorsun? Elbetteki dinî hassasiyetlerimiz birinci önceliğimizdir; ama AK Parti'yi desteklememizin önemli bir nedeni de AK Parti'nin Türkiye'deki yoksulluğu azaltacağına ve Türkiye'yi zenginleştireceğine olan inancımızdır. Allah'a şükürler olsun ki AK Parti bizi mahçup etmemiş ve 10 yıllık iktidarında Türkiye'deki yoksulluğu azaltmış ve 2002 yılında maddi olarak fakir bir ülke olarak devraldığı Türkiye'yi orta gelirli bir ülke durumuna getirmiştir.
Konu Cihannur tarafından (12-11-2012 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir..
|