Meçhul bız bu tartışmayı aynı kafada olduğumuz ıcın ıstersen bıtırelım soyle bır sozle bu aralar çok kullanıyorum bunu yerı gelıyo cunku..
ALLAH iradesini Yaymak için İyi İnsanları kullanır
Kötü İnsanlar ise İradesini yaymak için ALLAHIN yolunu dınını kullanır
Başkada soz etmem bundan sonra bu yeter sıze obur tarafda gorusecem sen esadcısın sen Şucusun sen solcusun dıyenlere damarımı kessen Kanım yere akar Ak Parti yazar yerde benım ben hıc hızmet etmemıs sayıyorum kendımı bugune kadar dınımız ıcın hıcbısey yaptığımı sanmıyorrum bır kere hızmeti övmek din için yapılan hızmetı ıyı anlayın benı aynı yolda olanlar bırbırı arasında ovunuyosa kıbır gırer kıbrın gırrdıgı yere melek gırermı bılmem orasını yanı anlatmak ıstedıgım dere yatağına ev yapmışınız kafanıza gore yol cızıp yol tayını yapıyosunuz anında ınsana hukum verıp esedcı sucu bucu yaftası yapıştırıp konunun yonunu degıstırıyosunuz acıyorum bu yorumu yapanlara mechul kardesım affına sıgınarak sanada sadece sunu soyluyorum aynı kafadayız ama bır ınsana ımanı elınden gıtmısdır dınsızdır yorumu yapmak tum fıkıh kıtaplarında yazar ınsanı dınden cıkartma derecesınde gecer yazar yanı bılmedıgını dusunerek senın ıyılıgın ıcın uyarmak ıstedım kızma bana ama dogru olan bu iyi geceler
Zaman Gazetesinin internet istesinen alınan bir ekran görüntüsü. 2006 yılına ait olan ve büyük bir memnuniyetle verilen haberde şöyle deniyor: “Yarısı Alman yarısı Türk öğrencilerden oluşan sınıflarda Noel, Paskalya ile birlikte 23 Nisan, Kurban ve Ramazan Bayramları da kutlanıyor”
* *Nasıl bir dünya düzeni oluşturmak istedikleri hakkında size büyük bir fkir verebilir…
* *YORUMSUZ…
Alaaddin kaya beyde papanın elını opuyor
diyalog elde öptürüyo
http://youtu.be/yPUVfxzIFNI
Atalarımızın kemikleri sızladı be sen elın gavurunun elını nasıl opersın bılmıyorum diyalog buysa ben yokum arkadaş!!!!