Konu
:
Nurculuğu Alet Edenler
Tekil Mesaj gösterimi
12-19-2012, 16:33
#
88
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Terennüm
Nickli Üyeden Alıntı
copy paste yapılarak yorum yazanların yorumlarını ciddiye almıyorum..Varsa kendi fikri onu söylesin..
Kendi fikirlerimizi de yazdık.Ama sizler bunca deliller getirdiğimiz halde ayetleri bile kaalaya almak istemediniz.Fethullah Gülen hocaya karşı asla kinimizin olmadığını da sizlere söyledik.Bizler yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunuruz.Defalarca uyardık ama hiçde tefekkür etmek gibi niyetiniz olmadı.Bir insan neyi veya kimseyi daha çok severse o kimsenin kusurunu da görmez.Adeta onu putlaştırır.Allah insana akıl irade fikir vermiştir.Meselelere Kur'an penceresinden bakmazsak çok yanılıruız.ben bu güne kadar hep olaylara Kur'an pencereinden baktığım için hiçbir zamn yanılmadım.Sufli nefis ve fikirlerle insan yanılır veya hataya düşebilir.Bize düşen vazife Hak ile batılı birbirinden ayırmaktır.Hak ile batılı birbirinden ayırmak için Kur'an'ı iyi anlamak ve incelemek gerekiyor.Herkes Kur'an'dan ne anladıysa onunla bilgilenir.Bütün deliller ortada iken illa ki batıl yollarda saplanıp öylece kalmak bir müslümanın işi değildir.Allah, her dem hayatımızın her safhasından, amellerimizden vede nasıl itikad sahibi olup olmadığımızdan bizi hesaba çekecektir.Onun içindir ki diyalogçu kardeşlerimizin büyük bir yanılgıya girdiklerini ve de bu hatalarından dönmediklerini gördüğümüz için çok üzülüyoruz.Ehli kitabın diyalogçu kardeşlerimizi aldatmakta ve herhaliyle nasıl bir milletler olduğu açıkça meydanda olduğu halde illa ki onlara inanmak son derece saflıktır.Kur'an'da Allah onların vasıflarını beyan ederken sizlerin gaflet içinde bulunmanız sizi felakete sürükleyebilir.Sizler iyi niyetli insanlarsınız.Elbette ki ehli kitaba İslam'ı onlara tebliğ edeceksiniz.Ancak imandan, ehli sünnet itikadinden, medeniyetimizden taviz vermemek şartı ile onlara İslam anlatılırsa biz de sizleri tasdik ve takdir ederiz.Aksi takdirde polemikler devam eder.
Bugüne kadar tv.lerde dinlerarası diyalog tartışması açıkoturumda yapılmamıştır.Zannediyorum ki diyalogçular bu açıkoturumdan kaçmaktadır.Demek ki bu milletten çekindikleri için buna cesaret edemedikleri belli olmuştur.Gizli ve sinsice yapılan diyalog çalışmaların ülkemizde tam gaz devam ettiğini de kesinlikle biliyoruz.Bu millet ne kitap okumakta nede bilmediği bir konuda sorgulama diye bir niyeti de olmadıkları için hep cahil olarak kalacaklardır.
MEÇHUL ADAM
Açık Profil bilgileri
MEÇHUL ADAM - Daha fazla Mesajını bul