12-21-2012, 18:13
|
|
|
Alıntı:
Ahmet Özyer Nickli Üyeden Alıntı
seni "Biseksüel,aseksüel,panseksüel,gay,lezbiyen" bilgilerin ve gay arkadaşınla başbaşa bırakıyorum . bu olağan üstü marjinal konuşma tavırların beni hiç bağlamıyor biliyormusun,çünkü senin ve tuttuğun takımın takındığı tavırdan sıkıldım,gay işareti diye birşey yokmuş? O zaman senin o efendi topçunun hakeme yaptığı hakaret neydi? iki eliyle saol çok doğru karar verdin işareti mi yaptı ? Neyse bu sana son mesajım , bu kafayla hiçbir Fenerbahçe'liye laf anlatmayacağım.Zira boşa harcayacak o kadar vaktim yok.
|
http://kaosgl.org/
Al biraz homoseksüel kimlikleri tanıyında hadi biz neyse yabancı sayılmayızda sonra başka insanların yanında da böyle alakasız seyler üretmeyin gülerler..
O hareket neydi biliyor musun? " Sen bu taraftarın etkisinde kalıp,az önce aynı futbolcu aynı foulu bana yaparken foulu dahi vermeyip aynısını ben aynı oyuncuya yapınca foul ve kart vererek taraftarın ne kadar etkisinde kaldığını gösteren bir denyosun,sen adam değilsin,i.ne p.şt birisin" aynen buydu. Ama gay demeyin ayıptır iftiradır.
Arma öpmek tahrik değildir.Onur duyuyor o armayı taşımaktan ve gösterip öpüyor,kaldırıp orta parmağını göstermiyor ya taraftara, senin oyuncun gol atınca it köpek taklidi yapıyor suc değilde bu adam kırmızı kart görmenin serefini sevincini arma öperek yasarken mi suc,Sacmalamayalım.Hadi saygılar.
Konu Cihannur tarafından (12-25-2012 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Hakaret.
|
|
|