12-26-2012, 00:03
|
|
|
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Aşağılık kompleksi değil biz buna realiter olmak diyoruz..Ne dersin sen?
Trafikte binlerce insanın kıyıldığı,
futbol icin insanların öldürüldüğü,
devletin hukuktan ziyade polis devleti olduğu,
bayanların şiddete uğradığı tecavüzlerin cinayetlerin hırsızlıkların havada uçuştuğu,
gençlerinin seksten başka birşey düşünmediği,
kitap basına on insanın düstüğü,
halkının vergi ve maddi politikalara göre değilde hürrem dizisi yorumuna göre oy verdiği ülke icin ; Ooo müthis cennet aman allahım bu ne güzel ülke , diyip polyannacılık oynamamızı bekliyorsanız beklemekte kalırsınız beklediğiniz yerde..
Eleştirel düzlemde babam olsa affetmem..Yemişim vatan millet sakarya osmanlısını ..
Bak daha bir portekizin bizim embesil dünyamıza göre hareket etmemizi bekliyoruz ki sorsak bu ülkenin en demokratları bizleriz , darp icin on bir ceza ile taciz sucu kapsamına giren fiile on iki mac ceza verip bunun arasındaki tezatlığı görmeyecek kadar adalet yoksunyuz..Siz padişahım cok yasa deye durun,babam olsa cıplaksa kral cıplaktır..
|
başka ülkeleri göklere çıkarıp yok şurda şöyle yok burda böyle bizde böyle demek tam da aşağılık kompleksi oluyor işte...
burda sağa sola küfürler savurmakla her şeye çok bilmiş edasıyla ahkam kesmekle olmuyor... yaptığın eleştiriler doğruysa bile(katıldığım noktalar var) böyle her şeye bi kulp takmakla her şeyi aşağılamakla olmuyor... cennet diyen yok çok eksiğimiz var ama diğerleri de muhteşem değil öve öve bitiremediğin avrupada ne pislikler var...
sen babanı tanı tanıma beni ilgilendirmez ama öyle her yere burnunu sokmak da haddine değil.
futbol için insan öldürüldüğü ülke diyorsun ama o futbol uğruna senin şu başlık altında yazdıklarına bak... elinde imkan olsa sen o futbol için katliam yaparsın galiba ben öyle anladım burda yazdıklarından...
bu ülkede yaşıyorsa uyacak... ingilterede süt dökmüş kediden farkı yokken burda çakallık yapmasın...
darp diyorsun sanki dövdü hakemi... kelimelerle oynamayı bırak bence engin çekti suçunun cezasını o da çe-ke-cek...
kimsenin padişahım çok yaşa dediği yok bizde görüşümüzü savunuyoruz sen sevsende sevmesende...
|
|
|