Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2013, 04:19   #29
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakan, Haçlı Seferlerinin nelere sebebiyet verdiğini açıklamış; ama müsbet yanını söylemiş ki bu da yalan değil. Çok farklı medeniyetlerin bir araya gelmesini sağlamıştır bu seferler, doğru. Medeniyetler bir araya gelince de sadece ticaret alış verişi olmaz, her açıdan alış veriş olur. Başbakanın bahsettiği ilmi alış verişler gibi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan nerede nasıl konuşulacağını bilen ve üsturuplu konuşan politik bir dehadır. Allah ondan razı olsun. Ne her yerde sakindir, ne de her yerde celallidir. Nabza göre şerbetçidir. Maşallah!

Fakat çizgilerinden de taviz vermeyen bir liderdir. Bugün canlı yayında Teke Tek'te izledim. Fatih Altaylı ile gayet keyifli bir sohbet ile gündemi konuştular. Bu ortamı fırsat bilip Fatih Altaylı latife ederek dahi olsa, kumarhane de açsanıza şu yassıadaya demesine rağmen, başbakan ciddileşip, milletimizi sokmayalım böyle şeyleri dedi. Helal olsun!

Altaylı soruyor, nasıl bu bedeniniz bu tempolara dayanabiliyor diye, sigaram içkim yok, sağlıklı besleniyorum ve milletime olan aşkım bana enerji veriyor, dedi. Helal olsun! Örnek bir insan! Harikulade bir lider!

Bir insanın iyi olması beşer gözünde makbul sayılmaz.Asıl iyi insan, Allah katında nasıl değer taşıdığının bilinmesidir.Nasıl ki kafirlerin arasında bazı insanların iyi niyetli oldukları ve iyimser davrandıkları da görülmüştür.Ancak, bu Allah katında geçerli sayılmıyor.Allah düşmanlarını dost edinen bir müslüman fasıklardan sayılır.Aşağıda ki ayete dikkat ediniz

HUD SURESİ-113. Zulmedenlere meyletmeyin; yoksa ateş size de dokunur. Sizin Allah'tan başka dostunuz zaten yoktur; sonra hiç kimseden yardım görmezsiniz.

Bu ayeti Tayyip Bey'e hatırlatalım...
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla