Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2013, 17:49   #36
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM

SAFLARINIZI BELLİ EDİN ARTIK EY AKP'LİLER!".HAYDİ, SİZİ BU YOLA ÇAĞIRIYORUZ.KONUŞULACAK ÇOK ŞEY VAR.BİZ ÖYLE GÜNÜBİRLİK ŞOVLARLA UĞRAŞMAYIZ.BUNLARI YAPMAK ÇOCIUK OYUNCAĞI VE EĞLENCESİDİR.BİZ BÜYÜK DÜŞÜNĞÜYORUZ.AKP'DEN FARKIMIZ BU?BU ÜLKEYE ÇOK ZAMAN KAYBETTİRİYORSUNUZ.AKP'NİN BU İŞİN EHLİ OLMADIĞI BELLİ OLMUŞTUR.

Hilafet bizim için neden hayati önem arz etmektedir?

Bizim içerisinde İslam’ı yaşayabileceğimiz tek mekanizma, Hilafet Devleti yönetimi (İSLAM ANAYASALI-ŞERİATYÖNETİM)dir. Bu, Raşid Halifelerin tatbik ettikleri yönetim sistemi idi. İngilizlerin sadık ajanı hain Mustafa Kemal’in yıktığı, 3 Mart 1924 tarihine kadar varlığını sürdüren bu yönetim sistemi Hilafetten başka bir şey değildi. Peygamber (sav) şöyle dedi:

“İslam’ın düğümleri, her biri tek tek çözülünceye kadar, kopacaktır. Bu çözülen düğümlerin ilki yönetim ve sonuncusu da namaz olacaktır.” (İmam Ahmed, Müsned)

Ne (İran’da olduğu gibi) İslam cumhuriyeti, ne (Libya’da olduğu gibi) Sosyalist İslam cumhuriyeti, ne (Birleşik Arap Emirliği’nde olduğu gibi) İslami emirlik ve ne de (Suudi Arabistan ve Ürdün’de olduğu gibi) krallık değildir. İslam’da yönetim şeklinin sadece Hilafet olduğu kesindir..Ancak, bu laik sistem ve demokrasi ile bu pek mümkün görülmemektedir.İşte bu demokrasi ve laiklik İslam devletinin kurulmasına en büyük engeldir.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla