Konu: Yorumsuz !!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2013, 20:03   #60
Kullanıcı Adı
Ekinoks
“Allah’a kasem ederim ki, bilmiyorum acaba Peygamberin sahabelerine bu hadîsler unutturuldu mu, yoksa unuttular mı? Allah’a kasem ederim Resul-i Ekrem (A.S.M.) dünyanın sonuna kadar gelecek olan fitneleri ve o fitneleri çıkaran reisleri tâ üç yüzden daha fazla kimseleri bize isimleriyle, babalarının isimleriyle ve kabilelerinin isimleriyle haber verdi”. Ebu Davud, Fiten 1, (4243).

Resulullah s.a.v bir çok bilgi vermiş fakat bunların çoğu umuma açık bilgiler değil. Benim takıldığım nokta bu zatın verdiği bilgilerin çelişkili olması. Resulullah s.a.v hadis-i şerifinde Mehdi a.s ın ismi için adımın aynısı babasının adıda babamın adının aynısı olacak buyuruyor fakat bu zat Mehdi a.s için Mehdi Ali Resul ismini kullanıyor ve onun isimleri arasında Mehdi Ali Resul yok ve yine işin doğrusu yazı şia taraftarlığı kokuyor hemde buram buram. Afganistan şia ile yönetilir,iran aynı şekilde. Neden dini düzeltecek olanlar arabistandan yada türkiyeden değilde şii rejimiyle yönetilen bir ülkeden siyah sarıklarla geliyor onuda merak ettim.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla