Milli gazete bana şu soruların cevabını verirse memnun olurum.
Kafir bir annenin ölecek olan bir bebeğe süt vermesinin günah olduğunu düşünmüyorum hemde hiç. Bu kadar cahil bu kadar saçma bir şeye asla inanmam Yurt dışından gelen böbreği gözü korneayı kullanırken müslüman oluyoruz süt verince kafirmi oluyoruz günahmı işliyoruz?
Biz müslümanız infak etmek ile mükellefiz süt bankasına süt vermek isteyen kim varsa versin içmek istemeyen müslüman çocuğuna içirmez ben çocuğuma içirmem yahudiler ve kafirler yüzünden fakat açlık sınırındaki bir çok ülkede bu işe yarayacak, oradan faydalanacak başka çocuklar varsa pekala çok güzel bir uygulama. Yahudilerden gelen hiç bir şeyi almam yemem bebeğime yedirmem içirmem fakat anne sütü yeni doğanlara verileceği için ihtiyacı olan bebeklere sakınca görmüyorum ki zaten sizden süt talep ediliyor gelin müslüman çocuklarınıza içirelim demiyorlar.
Afrikada,somalide,sudanda ve daha bir çok açlık bölgesinde ineklerin arkasında içebilmek için idrar bekleyen o insanların öyle bir sütün nereden geldiğine önem vereceklerini sanmıyorum O bebekler zaten müslüman fıtratı üzerine doğup kafirleriştirildiler yani sütle alakası yok.
Milli görüşün en büyük sorunu bence şapkanın altına bakmamaları.Sahabeler zamanında islam yoktu putlar vardı,o zaman müslüman olan sahabelerin ailelerinde kafir kalanlar vardı ama herkes kendi dinini yaşadı.
Afrika ve amerika kıtasında insanlar koloniler haline getirilip ağır yaptırımlara maruz bırakıldılar hristiyan ve musevileştirildiler, milli gazete o zaman neredeydi?
Saadet zincirlerine para kaptıran o kadar milli görüşlü sayabilirimki milli görüş bile gördüklerine inanamaz.
Evlerde halı temizliği için kosla kullanan mili görüşlü büyüklerimiz yokmu acaba?
Calgonit kullanılmıyormu makinelerde?
Ekran samsung işlemci intel pc dışardan gelmiyormu?
Acaba o görüşü ileri büyüklerimiz afrikaya 15 kişinin 3 ay idare edeceği yardımı gönderemezlermiydi?
Milli gazete 100 milyon nüfuslu Türkiye devletinin 7 milyarlık dünyaya anne sütü gönderebileceğini düşünüyorsa seri bir şekilde sağıma başlaması lazım yoksa işi zor yetişmez. Yardım edemiyorlarsa köstek olmasınlar diyorum milli gazeteye.
|