Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2013, 21:09   #7
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cnm ya yesinler demogojini. Sözde çok saygılı yazdığını mı zannediyorsun. Sizden özür isteyende yok.

Türkiye'de zengin fakir ayrımı hep olacaktır. Hatta tüm Dünya da. Dershaneler fakir zengin arasında uçuruma neden oluyorsa ÖZEL OKUL neye sebep oluyor. ÖZEL hastane ne oluyor. Bu ÖZEL kavramı sadece dershane de mi var.

Hala olayı fakir zengin edebiyatına dayandırıyorsunuz ya pes.

Ha bide hamurumuzda ihanet riya demişsin ya, Sayın Erbakan Hoca ne demişti. Akp yi ihanetle suçlamadı mı? Siyonist bir faaliyet olarak sunmadı mı?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Eğer maya ihanet olaylarına girip seviye inecekse, Sen o mayaya bi daha bak
Rahmetli Erbakanın Recep bey hakkında ne dediği beni pek alakadar etmiyor açıkçası ki zaten Erbakanı lider olarak görseydim şu an onun partisinde yasını tutuyor olurdum.

Sayın Gülende Başbakanı yerden göğe sığdıramıyordu fakat bir anda firavun ilan etti, Erbakanında böyle bir olayı olmasın?

Laubalilik sevmem,edebinizi koruyabilecek iseniz sorun yok, Şimdilerde cnm ya kelimelerini liseli kız çocukları kullanıyor özentinizmi var?.

İhanet: Gerektiğinde yardımda bulunmama, bir kimsenin güvenini yok etme. (kaynak TDK.com) Seçmenlerinden destek geleceği konusunda kendine güvenen hükümeti yarı yolda bırakmak ihanet olmuyormu?

Vefasızlığı eklemeyi unutmuşum onuda sağolun hatırlattınız. Yaptıkları her şey yanlış olduğu halde ki değil, sadece türbanlı insanlara sağladıkları kolaylık bile bu adamlara karşı ahde vefayı gerektirirdi,kibriniz ve menfaat seviyeniz bunu bile unutturmuş size.

Şu an bile sohbet kalitesini düşürmüş durumdasınız bırakın mayayı.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla