Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı
Rahmetli Erbakanın Recep bey hakkında ne dediği beni pek alakadar etmiyor açıkçası ki zaten Erbakanı lider olarak görseydim şu an onun partisinde yasını tutuyor olurdum.
Sayın Gülende Başbakanı yerden göğe sığdıramıyordu fakat bir anda firavun ilan etti, Erbakanında böyle bir olayı olmasın?
Laubalilik sevmem,edebinizi koruyabilecek iseniz sorun yok, Şimdilerde cnm ya kelimelerini liseli kız çocukları kullanıyor özentinizmi var?.
İhanet: Gerektiğinde yardımda bulunmama, bir kimsenin güvenini yok etme. (kaynak TDK.com) Seçmenlerinden destek geleceği konusunda kendine güvenen hükümeti yarı yolda bırakmak ihanet olmuyormu?
Vefasızlığı eklemeyi unutmuşum onuda sağolun hatırlattınız. Yaptıkları her şey yanlış olduğu halde ki değil, sadece türbanlı insanlara sağladıkları kolaylık bile bu adamlara karşı ahde vefayı gerektirirdi,kibriniz ve menfaat seviyeniz bunu bile unutturmuş size.
Şu an bile sohbet kalitesini düşürmüş durumdasınız bırakın mayayı.
|
Ah sözllük deposu partizan insan. Verdiğim örnekler canını acıtmış belli. Kimseye özentimiz yok. O senin hüsnü kuruntun.
Biz doğru işinizi överiz, yanlış işinizi de söyleriz. Sizin gibi yanlışa doğru demeyiz.
Seviyeyi önce düşürürsen cevabını alırsın elbet. Yoksa öyle benzetmeler var ki, işin içinden sen dahi çıkamazsın. Bu dershane dışı ihanet vs benzetmelerini önemsemiyorum.
Üstelik cemaat bir siyasi parti değildir. Neye kime ihanet etsin. Erbakan Hocayla senin alakan yok ama başbakan ve akpartili çoğu bakan ve vekille elbet alakası var. Sen niye kendinle ilişkilendiriyorsun ki zaten.