Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-13-2013, 23:44   #164
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben başbakana niye karşılıyorsunuz dememedim. Size bir ironi fırsatı verdim. Elin pkk lısı ile görüşülecekte papa ile mi görüşülmeyecek sanki.

Ben Hocaefendi niye görüştü dediğiniz için bu örneği verdim. Ben çelişkili ifade kullanmıyorum. Tam tersi sizin çelişkinizi ortaya koyuyorum.

Hoca efendiye siz demediniz zaten. Ama iki yorum üzerinde yazan arkadaş elde öpüyorda dedi, müslümanlığını da sorguladı. Bunu bana değil fikirdaşınıza söylemeniz daha doğru değil mi acaba? Dershaneler kapanmasını sadece maddi olarak savununanlar kusura bakmasın at gözlüğü takmıştır.
Siz kendinizce ironi yapmaya calisiyor olabilirsiniz. Fakat ben size yaptiginiz ironi !?'nin aciklamasini sunuyorum. Ülkeler arasi iliski dolayisiyla protokol geregi bir Devlet büyügünün bu karsilamayi yapmasinin makul gerekcesini anlatiyorum.

Halbuki hocaefendinin böyle bir zorunlulugu yokken tamamen kendi gönül rizasiyla, sizin tabirinizle " Islama hakaret eden birinin " ayagina kadar gidip abartili aciklamalarinin gerekcesi nedir?

Bunlar kiyas Kabul etmez.
Biri makami ve zorunluluklari geregiyle hareket ederken,
digeri tamamen gönül rizasiyla hareket ediyor.
Istediginiz kadar ironi yapin yinede bu durumu izah edemezsiniz.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla