Fethullah Gülen cemaati ve diğer uyuyan cemaatlere duyurulur..
Eğer bugüne kadar sizler hakkıyla, KİMSEDEN KORKMADAN, ÇEKİNMEDEN İslam'ı tebliğ etseydiniz şu aşağıda ki ayetleri iyi kavrayabilirdiniz.Nerde bu millet, bu müslüman toplum ve ümmet yahu!.İşte Allah,KUR'AN'DA bizi bağlayıcı olarak ne emrediyor sizler hala kabuğunuzu kıramadınız.Hiçbiriniz küffarın gözünü korkutamadınız.Onlar ise bu dünya üzerinde tüm müslümanlara zulüm ve ölüm yağdıranlara karşı sessiz kaldınız.Sizler bu ülkede hep beraber büyük mitingler yaparak küffarın elçiliklerin önünde bir kez olsun haykırmadınız.Bir de utanmadan beddua ediyorsunuz.Yıkılın karşımdan..
.Aşağıda ki ayeti beyninize ve kalbinize kazımadıkça, Vallahi Tellahi Billahi iflah olamazsınız.Yeter artık yahu!. Bu derin gafletten uyanın artık!Tüm kafir elçiliklere bir mektup dahi yazmayı beceremediniz.Ey Fethullah Gülen cemaati!..Hep dinlerarası diyalogla bu millleti uyuttunuz..Sizin beddualarınız sizi yakacak.Asıl sizinle hesaplaşma mahşer gününde olacak.Sizleri Allah'a havale ediyoruz.Allah herkes sınamakta ve şu anda bu büyük fitne ile imtihan etmektedir.Ne mutlu ki o imtihanı kazananlara...Bu mesajımı herkese ulaştırın.Ben bu mesajın arkasındayım.Hiçbir kimseden de korkum yok.Benim de hesabım Allah'a aittir.Ben gereken tebliğimi yaptım.Bundan sonra da yerine göre ve zamanında yapmaya çalışacağım.
HAYDİ DURMAYIN ŞU AŞAĞIDA Kİ AYETLERİ İYİCE TEFEKKÜR EDİN VE HEMEN İCRAATA GEÇİN.VAKTİMİZ YOK.ÖMRÜMÜZ KISA YOL UZUNDUR.
AL-İ İMRAN SURESİ-28 - Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin ve onu her kim yaparsa Allah'dan ilişiği kesilmiş olur, ancak onlardan bir korunma yapmanız başkadır. Bununla beraber Allah sizi kendisinden korunmanız hususunda uyarır. Nihâyet gidiş Allah'adır.
102 - Ey iman edenler! Allah'tan, O'na yaraşır şekilde korkun ve ancak müslümanlar olarak can verin.
103 - Hep birlikte Allah'ın ipine (kitabına, dinine) sımsıkı sarılın. Parçalanıp ayrılmayın. Allah'ın üzerinizdeki nimetini düşünün. Hani siz birbirinize düşmanlar idiniz de, O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O'nun (bu) nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki, doğru yola eresiniz.
104 - İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa eren onlardır.
105 - Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte bunlar için büyük bir azap vardır.
|