manifesto ben Ak Parti basladigindan beri oyumu kesintisiz onlara veriyorum. Gelecek secimde de kismetse onlara verecegim. Ama benim meselem Ak Parti meselesi falan degil. Bugun Ak Parti olur yarin baska parti. Benim meselem Islam meselesi. O yuzden dediklerimi Ak Parti yi gonul veren biri olarak degil de bir Musluman olarak dinlemeni rica ediyorum.
Internete bak Gulen in oyle konusmalari var ki, ne Musluman mis dersin. Turkiye nin en karisik donemlerinde cesurca konusmus bir adam. Zaten o yuzden cevresine o kadar adam toplandi. Yoksa kimse kasi gozu icin yanina gitmedi. Biraz Islam la alakasi olan her Turk vatandasinin bu durumdan haberi vardir. Yani kimsenin bunu inkar ettigi yok. Eden olsa bile anlami yok cunku ses ve video kayitlari ortada. Olmadi o zamanlardan yasayan, sozune guvenilir sahitler var.
Ama ne olduysa zamanla isler degismeye basladi. Islam i olarak baslayan haraket holding hareketine donustu. Zaten Huseyin Gulerce bu hareket Islam i degildir diye kendisi soyledi, ben uydurmuyorum bunu. Bence once bunu kabul et. Neden holding oldugunu da yukarida ki yazimda acikladim. Tabi ki bahsi gecen sirket ve kuruluslarin hicbiri Gulen in degil ama kimseyi kandirmaya calismanin manasi yok.
Ben hep dua ederken, Allah (cc) hayirlisi degilse vermesin, olmasin demeye dikkat ediyorum dua sonunda. Bazi seyler bazi insanlara iyi gelmez. Guc, para, taraftar cok problemi seylerdir. Kontrol edemezsen yoldan cikarsin. Birak Gulen i koskoca sahabe. Peygamber Efendimiz (sav) le yuzyuz gorusen, surekli konusan bir insan, Efendimiz e gelip ben zengin olmak istiyorum der. Neyse sonra o kisi zengin olur, koyun suruleri edinir. Zamanla camiden uzaklasir. Sonra birgun zekat istemeye geldiklerinde bu parayi ben calisip kazandim, size ne oluyor der zekat vermeden insanlari geri gonderir. Yani herkesin yoldan cikma payi vardir. Bir sahabe bile boyle yapabiliyorsa, Gulen de yanlis yapabilir ya da herhangi baska bir kisi.
Bak ben tanimam ama daha dun Insan Senocak diye genc bir hocanin sohbetine denk geldim. Gulen hakkinda konusuyor. Allah (cc) askina dinle, linki burada:
http://www.youtube.com/watch?v=9Zs6lkqrCyI , herhalde bir 20 dakikan vardir. Soylenenler sagdan soldan gelen kulaktan dolma seyler degil. Sadece Gulen in sozleri ve herkesce bilinen davranislari hakkinda. Bir Musluman gozuyle izle, dinle. Eger Gulen hakkinda fikrim degismedi diyorsan sana diyecegim birsey olamaz. Ancak yolun acik olsun diyebilirim.