Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2013, 08:38   #22
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah benim canım. Yukarıda Allah var mevzusuna hiç girmemeyim iyice rencide olursun. Seviye 3,5 nereye geldin.

Hocaefendi bedduaya ki bedudua denmiyor. Suçlama ve iddialaşmalarda, doğrunun ve haklı olanların ortaya çıkması ile ilgili olarak Kur’an-ı Kerim’in beyan ettiği üzere mülâane ve mübâhele yoluna gidilir.

Sözlerine aynı bedduaya kendini ve cemaati de dahil ediyor. İsim, grup filan hiç bir şey zikretmiyor.

Ha üstüne alınan varsa bilemem. Temiz insan üstüne alınmaz. Yoksa niye cemaatini ve kendini katsın.

Mehmet Şimşek direk mecliste Ak partileri kasederek ki o soru üzerine zaten bunu söylüyor. Hiç sağa sola çekmeyin.
Sen benim ağzımı bozmak için çabalıyorsun ama avucunu yalarsın...

Tab bu dini bi senin hocan biliyor... isim vermiyor ayağına bitiyorum haaa... başbakanın dediği gibi o kadar erkek mi ki direk isimle konuşacak... yok elbise asmış kim giyereymiş yok isim vermemiş... siz bu milleti saf ve güdülmesi gereken koyun olarak görüyorsunuz ama geçti o günler...

sen safmısın yoksa iş bu tarafa gelince saf rolumu yapıyorsun... mehmet çeliğin öyle demesi aslında yapıpda bilinmeyenlereydi ve şu mesaj gizli "ben arkadaşlarıma güveniyorum" yoksa herkes siz mi ki aynı yolda yürüdüğü kişilere beddua etsin...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla