Konu
:
Fethullah Gülen 'musalla'yı işaret etti
Tekil Mesaj gösterimi
01-01-2014, 12:10
#
10
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Cihannur
Nickli Üyeden Alıntı
Alıntıladığım mesajımı okuduysan o mesajımda, Fethullah Gülen'in yapmış olduğu bedduasındaki üç hatasının neler olduğunu anlatıyorum. Muhterem Hocaefendi'yi seviyor olmamız onun hatalarını görmezden gelmemize neden olmuyor. Olaylara objektif bakabiliyoruz.
Okudum alıntıladığınız mesajı... o mesajlda özellikle vurgulan şey1. madde fetullah gülen aldatılıyor ve kandırılıyor yoksayapmaz etmez... e yapıyor kardeşim hemde daniskası alasını yapıyor... kabullenmek istemesenizde hata ustüne hata yapıyor... yaptıklarının ak partiye ve ülkemize zarar verdiğini görmeyecek kadar cahil bi insan mı yani tabiki hayır dersinizbüyük ihtimalle... e o zaman bu ısrar neyin nesi? "müslüman yılan deliğinden bir kere sokulur" hadisinden haberimi yok...hadi en eski hatalarını geçtim.. dershane konusunda kandırıldı! diyelim... operasyonda kandırıldı! diyelim... ak parti zulum yapıyor diye kandrıldı! diyelim... 2004 mgk konusnunda kandırıldı! diyelim e ama bu adamın bu yaşına gelene kadar kafire dahi beddua etmemiş olmasıyla övünenler bu adam bedduaederkendemi kandırıldı aldatıldı
...
Üstteki karıkatür çok manidar bence... bundan gülenin haberi yoksa e nedeyim ben kendi bilir...
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul