Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2014, 18:49   #26
Kullanıcı Adı
h4bib
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hani yıllarca unutup hor gördüğünüz selam esirgediğiniz, - 40 derece soğukta yaşayan devletin Ak parti iktidarı ile tanıdığı kürtler.
Hocam diğer söyledikleriniz tamamdır ama bu konuda size katılmıyorum. Ben iç anadoluyu büyük ölçüde gezdim. Örneğin Konya'yı hepimiz az çok biliriz çok gelişmiş, nizamlı bir ilimizdir. Lakin Konya'nın Kuteren, Emirgazi gibi ilçelerine baktığımızda durum gerçekten içler acısıdır. Bu ve bunun gibi Anadolu'da, Karadeniz'de, Ege'de ve diğer bölgelerimizde devletin hizmetinin gitmediği bir çok yer var. Gözlemlediğim ve bildiğim kadarıyla bu insanlar asla harama uzanmamış, devlete zarar verecek en ufak bir etkinlikte bulunmamışlar. Zaten harama uzanmanın bir mazereti olamaz. Yani lafın özü unutulmuşluk ve parasızlık sadece Kürtlerin yaşadıkları yerlerde yok.

Yaylalarda lahana ve çıra satarak büyüyüp ülkesine hayırlı bireyler olmak için yağmurun altında nasiplerini bekleyen işte böyle delikanlılar var bu memlekette... Amacım bir güruhu kınamak veya aşağılamak değil kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Son olarak; Hubbü’l-vatani mine’l-îmân!
h4bib isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla