selam 1. 18:20 2.haydar 3.başak 4.gençlik yıllarımda hazreri rh.kılıncını yaptırmıştım amaşimdi kolumda kendikendine kayboldu .5 evet allaha ve resulüne.6 çok nadir kola içerim colocola veya kola turka.7. 10 rakamıseverim.8 boş .9 ilahi müzik .10 gül 11 boş dünya muhabbeti.12 yeşil.13 dünyada gelecek çocuğun elindeki balon gibidir kafamatakmam kadere teslim olurum allahtan iyi olmasını niyet ederim .14 evet allaha.15 evliyim.16galtasaray.17 namaz kuran risale i nur.18 çok fazla.19 dünyanın kurana teslim olmasını.20 peygamber hefedimiz.21.bir erkekle kadının elşakası yapması.22 yine kendimi çünki beni cenabı allah bölle görmüş böyle yaratmış böyle sevmişse benim için hayırlısı ben olmam .23 bir insana bişey söyleyemiyorsam vardır bir hayırlı söylüyorsam yine vardr bir hayırlısı dilim deki atom lar benim irademle çalışmıyorki sadece niyetler göre konuşurum oda allahın tasarrufu.24 yok zaten gerekyok.25 dilimle spor yapmak oda risale inur okumak. 26 allahtan korkan insanlar utanan ama gerçek neyse onu da söylemek.27 türkçe.28 hayırlı niyet.29 orta okul okudum liseyi dışardan okumaya başladım bir rüya gördüm busahatten sonra dünyalık okumam bana bir fayda vermiyeceğini zaman kaybı olcağını risale inur okumam gerektigini söylediler benende okulu yarıda bırak tım ve pişman değilim pişman lık şeytandandır.
|