Bir Kısım Gülen Cemaati, Devlet İçinde Paralel Yapı Kurduğunu Kabul ve İtiraf Etti
22 Temmuz 2014 tarihinde Paraleller'e yönelik olarak başlatılmış olan Paralel Yapı operasyonu sonrası Gülen Cemaati'nin mensupları olan bazı şahıslar ve Bir Kısım Gülen Cemaati medyası, Paralel Yapı'ya karşı başlatılmış olan bu operasyona şiddetle karşı çıkarak ve Paralel oldukları iddia edilen polisleri bütünüyle savunarak devlet içindeki paralel yapılanmanın varlığını kabul ve itiraf etmişlerdir.
Bir Kısım Gülen Cemaati medyası ve savunucuları, meşhur Türk filmlerinden Banker Bilo filminde Banker Mahmut'un, "Yaptım ama niye yaptım, bir sor" tavrı gibi, "Yaptık ama niye yaptık, bir sorun" tavrı içindedirler. Hâl diliyle şunu söylüyorlar: "Evet, biz devlet içinde Paralel Yapı kurduk; ama bu paralel yapılanmayla yolsuzlukların, hırsızlıkların üzerine gittik." Böyle saçma şey olur mu ya! Sen hiçbir şart altında devlet içinde Paralel Yapı kuramazsın! Devlet içinde Paralel Yapı kurmak büyük suçtur, çeteciliktir ve de o çetecilik faaliyeti, hükümeti ya da meclisi ortadan kaldırmaya çalışmaya başladığı anda da cuntacılığa yani vatan hainliğine dönüşür; tıpkı 17 Aralık 2013 ve 24 Aralık 2013 dostmodern darbe teşebbüsü operasyonlarında olduğu gibi.
İktidarda bulunan partinin yolsuzluk, hırsızlık yaptığı kanaatinde iseniz, buna inanıyorsanız, kurarsınız partinizi (Ananas ve Tuzluk Partisi (AT Parti)), halka giderek siyasi mücadele verirsiniz. Siyasi mücadelenizin sonunda da partiniz olan AT Parti iktidara gelirse, poliste kadrolaşarak, var olduğuna inandığınız yolsuzlukların, hırsızlıkların üzerine gidersiniz.
Bir Kısım Gülen Cemaati'ne buradan sesleniyorum: Ananas ve Tuzluk Parti'nizi (AT Parti) kurun ve Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) karşı siyaset meydanında erkekçe mücadele verin. Bunun dışında başka bir meşru yolunuz yoktur.
Devlet içindeki Paralel Yapı'ya yönelik yapılmakta olan tasfiye faaliyetlerine devam edilecek ve Paralel Yapı, devletten bütünüyle tasfiye edilerek demokrasinin üzerinde cemaat vesayeti kurulmasına izin verilmeyecektir inşaallah. AK Parti, iktidarda olduğu müddetçe ülkemizde askerî vesayete de yargı vesayetine de cemaat vesayetine de izin vermeyecektir inşaallah.
Konu Cihannur tarafından (07-30-2014 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir..
|