Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-13-2014, 13:04   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Açılacağı Tarih Belli Oldu: 29 Ekim 2015
3. Köprü'nün açılacağı tarihi verdi



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, katıldığı televizyon programında 3. köprünün açılacağı tarihi açıkladı.

TRT'de katıldığı bir programda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Uzay çalışmaları hakkında, "Uzay ajansı ile ilgili kanun tasarımız hazır. Şu anda 4B uydusunu fırlatmak için bekliyoruz. Türkiye'de uydu fırlatma merkezi kurma hedefimiz var" dedi.

3. KÖPRÜ'NÜN AÇILACAĞI TARİHİ VERDİ

Ulaşım projeleri hakkında da bilgi veren Elvan,günde 1 buçuk milyon insanın kıtalar arası seyahat e
ttiğini ifade ederek, "İstanbul'un özellikle ulaşım altyapısının geliştirilmesi için önemli projeler var. Biz, İstanbul'un trafik sorununu kökünden çözmek istiyoruz. İstanbul'u çok iyi analiz ettik ve bu noktada ciddi çalışmalarımız oldu. Önümüzdeki aylarda İstanbul'a yönelik mega projeleri açıklayacağız. Yavuz Sultan Selim köprümüzü 29 Ekim 2015 tarihinde açacağız."

Kaynak

Haber 7 13.11.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder