Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-17-2014, 00:01   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben fark ettiyseniz sizin söylediklerinizi yalanlamıyorum, ayrıca evet cumhuriyetten önce de demokrasimiz vardı bunu biliyorum fakat bunun gibi, bayrak konusu gibi, bahsettiğim konunun çizgisinden kayan konulara alakasız yerlerde girmenizi komik buluyorum o kadar.

Yani komik olan şey Goebbels'ten bahsederken, sırf CHP'yi kötülemek için Goebbels ile hiç benzemeyen yerlerden CHP'yi benzetmek, sonra ben cevap verince haksız duruma düşmemek için alakasız bir bayrak konusu açmak. Sonra alakasız olduğunu söyleyince bayrak konusunu küçümsediğim gibi komik bir iddiada bulunmak....

Karşı tarafı komik olmakla suçlarken kendi durumunuzu görmüyorsunuz...

İlla CHP'yi suçlamak istiyorsanız o partiyi suçlayacak çok konu var, burada sayfa yetmez tek parti faşizminin eleştirisine ama bunu alakalı alakasız yerde yapınca komik ve sığ duruyor... Çünkü AKP'nin en çok benzeyen ama CHP'nin hiç benzemeyen bir noktasında Goebbels'i CHP'ye benzetmek ya cehaletten ya da yine cehalettendir, başka söyleyecek bir şey yok yani...

Ha şimdi buradan da çıkıp da Nazi Partisi ile CHP'nin benzeyen yönü yoktur gibi bir anlam da çıkarılmasın yoksa tüy dikilmiş olur en sonunda :D
Hem Osmanlı'nın bayrağını alacaksın hem de apaçık, net ve reddedilemez olan bu gerçeği Goebbelsvâri propagandayla gerçekleri tersine çevirerek gizleyecek ve, "Osmanlı'nın bayrağı hilâl ve 8 köşeli yıldızdan oluşan bayraktır; Türkiye Cumhuriyeti olarak bizim bayrağımız ise hilâl ve 5 köşeli yıldızdan oluşan bayrak olarak Osmanlı Devleti'nin bayrağından farklıdır" yalanını on yıllar boyunca milletin beynine boca edeceksin. Bakın arkadaşım, bizler aklı başında ve yetişkin insanlarız. Eğer bayrağımız hakkında yapılmış olan bu kandırmaca Goebbelsvâri propagandanın buz gibi bir misali değilse dükkânı kapatıp gidelim. 11 yaşımı geçeli çok uzun zaman oldu. Bana cevap yazarken lütfen bunu da dikkate alın.

Konu Cihannur tarafından (11-17-2014 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla