Amaç kafa bulandırmak olduğu için araştırmadan, belkide bilinçli olarak bu yazıları yayınlıyorsunuz.
Cevap aşağıdadır.
Akit Gazetesi Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu'nun "Bahri Şenkal Sızıntı Yazarı"İftirasına Cevap
Her isteyen sızıntaya yazı gönderebilir,beğenilirse yayınlanır..Sızıntıda yazının yayınlanması,kadrolu yazar anlamına gelmiyor. Fakir de nadiren biseyler gonderiyor, ancak genel anlamda bir kadro yok. Iftira atmanın bile bir mantığı olur, ucuzluğu bu kadarı da... Akit yazarları gazeteci diye ortada geziyorlar. iftira atmayı gazetecilik sanıyorlar. Bu iftiralı haberi yapmalarının asıl sebebi Sızıntı dergisi okunmasın. Gözlerini hased bürümüş. Kinlerinden çıldırıyorlar neredeyse ölecekler.
Bahri Şenkal :"CEMAATLE BİR İLGİM YOK
Bahri Şenkal : "CEMAATLE BİR İLGİM YOK. Son zamanlarda benim yazılarım cemaatle ilişkilendirerek bir yığın spekülasyon üretilmektedir. Benim cemaatle bir bağlantım yoktur. Zira ben yapı olarak bir yere bağlanacak ve orada itaat edecek bir kişi değilim. Gençliğimde ülkücü,sonra bir süre Milli Görüşçü daha sonra radikal İslamcı olmuş ve aradığım şeyi bir türlü bulamamış bir insanım. Şu anki düşünce ve anlayışımı demokrat Müslüman olarak tanımlayabilirim. Gülen Cemaati'ni seviyor ve çalışmalarını taktir ediyorum ama ben o cemaate yar olabilecek kadar fedakar bir insan değilim. Bunu herkesin anlamasını ve benim üzerinden cemaatin,cemaat üzerinden de şahsımın yıpratılmasını istemiyorum. Bu hem cemaate hem de şahsıma yapılan büyük bir haksızlık ve zulümdür."
YILLAR ÖNCEKİ YAZILARI VE TWEETLERİ ÜZERİNDEN CEMAATE YÖNELİK KARALAMA ve İFTİRA KAMPANYASI YÜRÜTÜLEN BAHRİ ŞENKAL'DAN AÇIKLAMA...
BAŞKA BİR NEDENİ YOK!..
Fitneden uzak kalmak için gündemden uzak durmak isteğimi korkmak olarak görenler iyi bilsinler ki Allah var korku yok!..
Benim üzerimden fitne üretip cemaate vurdukları için,o insanların hakkına girmemek için gündemden uzak duruyorum!..
Benim üslubumun cemaatin üslubu olmadığını "olmayacağını" cemaatin buna müsaade etmeyeceğini çok iyi bilmelerine rağmen ısrarla cemaat yazarı olarak gösterilmem alçaklıktır!
Sözlerimi çarpıtarak iftira kampanyası başlatan Emevi Medyası'ndan hukuk önünde hesap soracağım!..
Kaynak