Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2015, 13:35   #20
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Emre Can: Çılgıncaydı



Beşiktaş'ın, Olimpiyat Stadı'nda 70.000 Siyah-Beyazlı taraftarın önünde tur biletini Beşiktaş'a kaptıran İngiliz ekibinden, 12. adama övgü yağdı. Emre Can, “Beşiktaş taraftarının çılgınca baskısı oyunumuza direkt etki etti” derken Sterling de, “Rakibe kusursuz bir destek vardı” yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kazandığı tarihî zaferle beraber turnuva dışında kalan Liverpool’da siyah-beyazlı taraftarlar unutulması zor bir etki bıraktı. Karşılaşmanın ardından FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan isimlerden Kırmızılar’ın Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can, 70.000 kişilik baskının kendilerini çok zorladığını söyledi. 21 yaşındaki futbolcu, “Beklemediğimiz bir sonuç aldık, çok üzgünüz. Beşiktaş taraftarının çılgınca baskısı oyunumuza direkt etki etti. Hem rakip oyuncularla hem de taraftarla aynı anda mücadele edemedik” diye konuştu.

‘Hem oyun hem de destek kusursuzdu’

Liverpool’un genç yıldızı Raheem Sterling de tur umutlarıyla geldikleri İstanbul’dan eli boş dönmelerinin kendilerini çok üzdüğünü söyledi. 20 yaşındaki yıldız, “Bu maç öncesinde özgüvenimiz çok yüksekti. İstanbul’a önemli bir avantajla gelmiştik. Ama rakibimiz neredeyse kusursuza yakın bir oyun sergiledi. Özellikle rakip savunmacıların bizi çok zorlaması sonucu bu avantajımızı kullanamadık. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum” diye konuştu. Yaptığı açıklamada siyah-beyazlı taraftarlara ayrı bir parantez açan Sterling, “Rakibimizin oyununun yanında onlara gösterilen destek de kusursuzdu” dedi.

Rogders: İnanılmaz işler yaptılar

İngiliz temsilcisinin Kuzey İrlandalı menaceri Brendan Rodgers da bir üst tur biletini Beşiktaş’ın almasında taraftarın büyük etkisinin olduğunu belirtti. 42 yaşındaki çalıştırıcı, “Beşiktaş, takım olarak çok başarılı bir oyun sergiledi. Taraftar baskısının oyuncularımı bu kadar zorlayacağını düşünmüyordum. Gerçekten inanılmaz işler yaptılar. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bizim için Avrupa Ligi macerası sona erdi. Ama bu durum dünyanın sonu değil. Şimdi Premier Lig’e odaklanmamız gerekiyor” açıklamasını yaptı.


Kaynak

Fanatik 28.02.2015

Mario Balotelli, Beşiktaş taraftarını övdü: Kulaklarım hâlâ çınlıyor!



Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemesini UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi. Liverpool'un yıldızı Balotelli ise taraftardan övgüyle bahsetti.

UEFA "Rekor kalabalık ile Beşiktaş, Liverpool'u geçti" manşetini atarken Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadele sonrası siyah-beyazlılar, İngiliz ekibini penaltılarda eleyip son 16'ya kaldı.

Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alâkalı, "O kadar yüksek ses çıkardılar ki hâlâ kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hâlâ kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı

Liverpool'un Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure, maç sonu UEFA'ya yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarından övgü ile bahsetti ve, "Kesinlikle söylüyorum hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Dürüstçe söylüyorum futbol hayatımda gördüğüm, oynadığım en iyi atmosferdi" şeklinde konuştu.


Kaynak

Fanatik 27.02.2015
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla