Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-15-2015, 19:40   #3
Kullanıcı Adı
GRKM61
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle saçma bir video görmedim, bu ülkede vatansever birtek Ak Parti'liler değil. İstiklal Marşı Ak Parti'nin değil. Bütün Milletindir. Ak Parti ile çelişen eleştiren karşı olanların, vatan haini yada millet düşmanı ilan edilmesi gaflettir. Böyle bir şey olamaz, Siyasi görüşler farklı olabilir ama bu tür yaklaşımlar milleti böler. Yahu hala akıllanamadık, şu Kürtleri görün de örnek alın, dinsizi de var, dincisi de, milliyetçiside, Türkiye'ye bağlısı da ama gün gelip birlik olmada hepsi birlik olup örgütleniyor. Siz de böyle saçma sapan videolarla milleti bölüyorsunuz. Deli oluyorum. İnsanı zorla Ak Parti'den soğutur bu düşünceler.
bende bu kadar saçma yorum görmedim..video da sadece vatan severler ak partilidir diye mesaj yok..İstiklal marşı ak partinindir de söylemiyor...istiklal marşı ak partinin diye de video ya konulmadı..İstiklal marşı bütün milletindir..Ve bu video da güzel olacağı için konulmuştur..nasıl osmanlı marşları ile video yapıldığı gibi..neyse senin niye sinirlediğinini biliyorum.. ona gelelim..gezi olaylarına gönderme olduğu için sinirleniyorsan..videoyu yapan kişi demek ki gezi olaylarındakileri yanlış yaptığını düşündüğü için böyle bir içerik yaptı..

Sen bu video dan rahatsız oluyorsan..zaten ak partili değilsindir..ak partiler bu video dan rahatsız olmaz..ama geziye gönderme olduğu için rahatsız olduğundan adım gibi eminim..
GRKM61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla