Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2015, 07:17   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
PKK'ya asıl şimdi müdahale edilmeli..

Yoksa yarın çok geç olacak..

Bugün asker kaybetmeme bahanesiyle PKK'ya dokunmazsak, yarın o askerlerden çok daha fazlasını PKK'ya karşı kaybedeceğiz..

Gerçekte şuan PKK ile Türkiye arasında ''Çözüm süreci'' diye bir şey yok..

Hükümetin iyi niyetle ve terörü bitirmek için başlattığı bu süreci, PKK Suriye'deki kantonları için güç ve zaman kazanmak için kullandı ve kullanıyor..

Yarın PKK Suriye'deki devletini kurduktan sonra Türkiye'ye eskisinden çok daha güçlü bir şekilde saldırabilecektir. Suriye'den sonraki amaçları da Türkiye'nin doğu ve güneydoğusunda da PKK devleti kurmaktır zaten.

Bunu görmemek için saf olmak gerekir.

6-7 ekim olaylarında gördük, hükümetin kobani'de PKK'ya yardım etmesi için onlarca insanı öldürdüler. bunu üzerine hükümet geri adım attı (ve hayatının hatasını yaparak) kobani'de PKK'ya yardım etti , yardım etti de ne oldu, bu teröristlere yaranabildi mi Türkiye? Utanmadan hala Türkiye ışid'e yardım ediyor iftirasını atıyorlar.

Öcalan 3 ay önce bu terör örgütüne tamamen silah bırakma çağrısı yapmadı mı?

Daha neyi bekliyorlar?

Silah bırakacak olan çoktan bırakırdı. Hükümetin bunca iyi niyetli adımını PKK ve HDP istismar etti.

Hükümetin sağladığı özgürlük ortamını fırsat bilerek güneydoğuda kendi diktatörlüğünü kurdu PKK.

Çözüm süreci devam edecekse yine etsin, ama PKK ve HDP ile değil bölge halkı ile yapılsın. Teröre ve teröriste ise artık en ufak taviz verilmesin. Bu seçimlerde de gördük ki, güneydoğu'da devlet otoritesi kaybolmuş.

Bu arada Bahçeli'ye de güvenmiyorum ve oy kaybetmeyeceğini bilse chp ve hdp ile birlikte koalisyon kurabileceğini ama seçmen korkusundan bunu yapamadığını düşünüyorum. Ama kötünün iyisi olarak koalisyon olacaksa MHP ile koalisyon yapılmalıdır. Ak Parti'nin, CHP veya HDP ile koalisyon yapması durumunda şahsen ben bir daha Ak Parti'ye oy vermem. Bu konuda benim gibi düşünen ve AK Parti'nin CHP veya HDP ile koalisyon yapması durumunda sonraki seçimde MHP'ye oy verecek olan çok ama çok sayıda Ak Parti'li var.
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla