07-02-2015, 22:00
|
|
|
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet Hoca'yı seviyoruz , sayıyoruz ama ikinci bir Turgut Özal-Mesut Yılmaz vakası yaşanmasını istemiyoruz..
Kişilikli olmak demek kendi siyasi ikbali ve hırsı için lidere baş kaldırmak ve partiyi bitirmek değildir!..
Turgut Özal'ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle, Anap'ın başına geçen ve Turgut Özal'la kısa sürede ters düşen Mesut Yılmaz Anap'ı batırmıştı...
Ahmet Hoca'dan istediğimiz kendsine bir an önce çeki düzen vermesidir ve Ak Parti'nin Anap gibi erimesini engellemesidir.
|
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, dışişleri bakanlığı görevinden önce de yapmış olduğu başbakanlık danışmanlığı görevinde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınında bulunmuş bir kişiydi. Yani Erdoğan, Davutoğlu'nu iyi tanımaktadır.
Ahmet Davutoğlu emanetçi olmayacak kişilikte ve karakterde bir siyasetçidir. Bunu Erdoğan da bilir. Zaten eğer Erdoğan kendi yerine AK Parti Genel Başkanlığına emanetçi birini önermek isteseydi önereceği o kişi Ahmet Davutoğlu olmazdı!
Ben şahsen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan son derece memnunum. AK Parti kongre delegeleri çok isabetli bir tercihle iyi ki AK Parti'nin 2. Genel Başkanı olarak Ahmet Davutoğlu'nu seçmişler.
Ahmet Davutoğlu'nu Mesut Yılmaz'la kıyaslamak çok büyük hata olur. Davutoğlu emanetçi de olmamıştır Erdoğan'a karşı da cephe de almamıştır ve üzerine almış olduğu AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevini başarıyla sürdürmektedir Allah'a şükürler olsun.
Kimse Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın yörüngesinde bir siyaset izlemesini beklemesin. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'dur ve AK Parti'nin politikalarını temelde Ahmet Davutoğlu'nun liderlik yaptığı AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu belirler.
Davutoğlu, Erdoğan'la ters düşmüş değildir ama emanetçi de olmayacaktır. Kimse AK Parti'yi karıştırmaya çalışmasın. AK Partimiz; zihniyetiyle olsun, dünya görüşüyle olsun, ilkeleriyle olsun, iyi yetişmiş kadrolarıyla olsun, geneli itibariyle doğru ve düzgün politikalarıyla olsun sapasağlam ayaktadır ve başarılı olmaya da devam etmektedir Allah'a şükürler olsun.
Ahmet Hoca'nın kendisine çeki düzen vermesine de hiç gerek yok; çünkü kendisi düzgün bir kişidir ve işlerini de düzgün bir biçimde yapmaktadır. Süheyb Öğüt'ün o makalesinde söylediklerinin çok büyük çoğunluğuna hiç katılmıyorum ve Davutoğlu'nu başarılı buluyorum.
Konu Cihannur tarafından (07-02-2015 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir..
|
|
|