Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2015, 22:40   #5
Kullanıcı Adı
ak61
Standart
Trabzonspor'un orda ilk sırada olmasa Anadolu'nun abisi olarak Anadolu'nun tüm klüplerini toplayıp bir mesaj vermiş olmasındandır. Trabzonspor Anadolu'daki takımların abisidir. Bir klüp sırf ekonomik sıkıntı çekiyor diye (Orduspor) kendilerinden hiç oynatmayacağı bir oyuncuyu 2 milyon TL'ye satın alıp, 1 kez bile oynatmamış aynı takıma kiralamıştır. Anadolu'daki takımların Klüpler Birliği denen saçmalık ve MHK denen İstanbul oluşumu ile haklarının yenmesine karşı dik durmuştur.

O araştırmalar tamamen balondur. İstanbul dışında kimsenin bu takımları tuttuğu yoktur. Hadi Büyükşehirler diyelim. Büyükşehirler dışında hiçbir ilde bu takımların tutulduğu yoktur. Türkiye'de çok fazla il gezdim. Benim gördüğüm İstanbul Ankara İzmir ve Doğu Anadolu Bölgesi hariç 3 istanbul takımının tutulmadığıdır. Kendi il takımları sanıldığından çok daha fazladır. Bursada Trabzonda Sakaryada ... kendi il takımları %80 lerden yüksek oranda tutulmaktadır. Neyse mesele sayı değil. Az yada çok olmak değil. İstanbulun 3 takımı kendilerini bu ülkenin sahibi ve gücü sanıyor. Bu ülke onlardan ibaret değildir.

Not: Trabzonspor'un 6 değil 7 şampiyonluğu vardır.
Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda Şike yaptığını belgeler ile ıspatlamıştır. İddianame incelendiğinde operasyonun Paralel Yargı tarafından bile yapılmış olsada 3 MAÇTA %100 şike yapıldığı ortadadır.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla