Selamunaleykum
Adım Can, otuz yaşındayım, Ehli Sünnet aciz bir vatandaşım ve bu rejimden nefret ediyorum. Aşağıda ki mektubu Nisan 2016 yılında Cumhurbaşkanlığına yollamıştım ama sonrasından darbe oldu ya da okundu ve umursanmadı.Allah rızası için şu yazdıklarımı AK Parti İstanbul İl Başkanına, Başbakana ya da Reisi Cumhura gösterirseniz, belki Allah onlara yardım eder ve vatanımızı yok olmaktan kurtarabiliriz. Size yalvarıyorum ne olur kalbinde azıcık imanı olan bu dediklerimi düşünsün, ne olduğunu siz de anlayacaksınız.
C.Başkanlığına Mektup
Yazacaklarımı inşaAllah önemli birisi okuyordur.
Geçen yazdan beri şehit ve yaralı sayısı inanılmaz bir şekilde yükseldi. Bunun nedeni Rabbimizin bizi helaka doğru götürmesidir. Burada siyaset yapmayacağım sadece şunları söylemem gerek. Sayın Cumhurbaşkanım, eğer Şeriata doğru adım atmazsanız ülkemiz iç savaşa, açlığa, fakirliğe ve bölünmeye gidiyor. Şehit vermediğimiz gün yok, farkındamısınız ya da umursamıyormusunuz bilmiyorum!. En kısa zamanda yapmanız gereken şeyleri kısaca listeleyeceğim çünkü karakter sınırı var.
1. İdam (Kısas, ırza geçmek, gasp, terörizm, terörizme yardım ve yataklık vs.),
2. Milli Piyango ve benzeri tüm kumar oyunlarının yasaklanması,
3. Terörle Mücadele Kanunu (teröristlere yardım ve yataklık edenlerin malına el konması ve vatandaşlıktan çıkarılması),
4. Diyanetin Görev Şekli ( Ehli Sünnete göre hutbeler, programlar, vs.)
5. Vergilerin kademeli olarak azaltılması.
Allah rızası için bunları bir an önce hayata geçirin yoksa büyük bir helaka doğru gidiyoruz.
Gördüğün gibi tam sekiz ay geçmesine rağmen, ne değişti?.
|