Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-18-2017, 20:49   #1
Kullanıcı Adı
ALtindaL
Standart Ak Partiliyim ama Referandumda ''HAYIR'' oyu kullanacagım
Ak Partiliyim ama referandumda HAYIR oyu kullanacagım diyen bir cok ak partili arkadas goruyorum
Peki neden Ak Parti kendi tabanında bu düsünceyi besler durumuna geldi?
Söyle bir bakalım ;

1: Ak parti il ve ilçe teskilatları basta gencler olmak uzere ozellikle doguda pek fazla icraat
gostermiyor , Ak Parti sadece zengin toprak ağaları ve is adamlarına yonelik işler yapıyor
Örn/ Doguda bir cok milletvekili ve il teskilat baskanı ya iş adamı yada toprak ağası , sadece
kendi cevresindeki kisilere yonelik hizmetler yapması

2: Mulakatlardaki torpil oranının cumhuriyet tarihinin en yüksek derecede olması ve bir cok ak partilinin de bu haksız uygulamada kendi partilerine ciddi anlamda eleştiri yapması
Ör/ İdare hakimligi mulakatında neredeyse mulakatı gecenlerin hepsinin
ak partiden ust duzey kisilerin torpiliyle işe alınması buda sahsen utanç verici bir durumdur , sonucta kul hakkı yeniliyor bizim gibi inanclı insanların dogasına ters düşen şeylerdir

3:Doların ciddi anlamda yukselis gosterecegini mısırdaki sagır sultanın bile duymasına ragmen
hukumetin bu konuda saglıksız politikaları yuzunden bir cok insan dolarin altında ezilmesi

4: Saglıklı bir istihbarat ve bilgi kıymetlendirme olmadığı icin bir cok sehirde gerceklesen
teror eylemlerinin önune gecilememesi
Örn/ Doguda cukur kazanlar , Teroristlerin onceden silah saklamaları , Bir cok belediyenin teroristlere alenen yardım etmesi ve hukumetin bunu bilmesine ragmen gerekli tedbirlerin gec alınması

5:Gıda , enerji , ulasım , sana urunlerinin ciddi anlamda zamlanması ve bu zamların asgari ücretle gecinen vatandaslarımızı zor durumda bırakması ve yanlış asgari ucret politikasının uygulanması

6: Saglıklı bir egitim sisteminin olmayısı , yeni acılan universitelerde mezun olan ogrencilerin iş bulamayıp kahvelerde sağda solda gezmesi vb gibi durumlar
( iibf mezunlarını anlatırsam destan yazarım)

6:Ulkenin suan ki en buyuk sorunu Turkiyenin ulusal guvenligi ve ekonomisi olmasina ragmen hukumetin
yurutmeyi guclendirmek icin anayasa hazırlamasının secmen tarafından uygun gorulmedigi hissediliyor

Kısacası Referandum da
Ak Parti ciddi anlamda hezeyana ugrayabilir
Ak parti secmeni oy verdigi siyasi partinin kendilerinden uzaklastigini , sadece belirli bir kesimin
partisi olma yolunda ilerledigini dusunuyor buda 1930'lu yılların Chp'si gibi halktan kopuk bir siyaset
izledigi izlenimi veriyor...

ALtindaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder