Çeçen katliamı
RuslarincecenKatliami.blogspot.com dan alıntıdır
Çeçenistan'daki Rus Terörü
Yahudi ailelerinin Çeçenistan’dan alınmasının ardından rus aileleri de çıkartıldı Bazı Ruslar yıllardır kendilerine komşuluk yapan Çeçen’lerden ayrılmak istemedi Rus askerlerinin kendilerine dokunmayacağını düşündüler Ruslar onları
hain olarak cezalandırdı, Çeçen’lerle birlikte işkence kamplarına kapatıp tecavüz etti işkenceyle öldürdü.
Ben Çeçen değilim, Çeçen’ler bana bunları yazmam için para da vermedi. Sakın anlattığım hikayelerin doğru olmadığını sanmayın. Bunları yıllarca, bütün gün araştırma yaparak topladım. Ruslar Çeçen’lerin yokluğunda harika konuşmalar yaparlar. İstediklerini söylerler. Nasıl olsa karşı çıkan yok, sık sıkabildiğin kadar. Ruslar sadece yalan söylerler ve yalanlara inanırlar Çeçen’ler ise bilgisayarlara, ve internete sahip değiller Bir çoğunun bir evi bile yok. Onlar elektiriği ve suyu olmayan çadırlarda yaşıyorlar. Kafkasya’da sıcaklık -30, -40% ye düşer. Gerisini siz düşünün.
Çeçenistan’ın başkenti Grozny’nin Rus işgalinden sonra Başkentleri ikinci dünya savaşındaki Berlin’e benziyor. Ortalık yıkık toz toprak içinde Hastane yok, okul yok, ev yok. Hiçbir şey yok.onlara ne oldu Bütün o sivillere? Okul çocuklarına? Bebeklere? Onlar Rus jetleri, ve füzeleri tarafından öldürüldü 1999 senesinde tek bir rus topçusu Çeçen şehirlerine Çeçenistan’ın her metre karesine 3 tane mermi düşmesine yetecek sayıdaki top mermisini attı. Rus hava kuvvetleri Çeçen şehirlerini vurdu.
|