Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2007, 22:12   #87
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart İkinci Tartışma Konumuz : Türk Medyası // 1 KASIM PERŞEMBE
Alıntı:
akrebin kıskacı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AZİZLER ELBETTE MEDYA GRUPLARININ HATALARI VAR AMA ONLARI BÜYÜTEN DE BİZ DEĞİL MİYİZ?BEN OKUMASAM NASIL SATILIR GAZETE?SEN SEYRETMESEN NASIL O PROGRAM YAYINLANIR...''UZATALIM ELİMİZİ SEN SUÇLUSUN DİYE... GÖRECEKSİNİZ Kİ BİR PARMAK SUÇLUYU GÖSTERİRKEN ÜÇ PARMAK BİZİ GÖSTERECEK''
kardesim sanirim burada o medyayi takip etmeyen onlarin ne isle mesgul oldugundan haberi olan arkadaslarimiz ile beraberiz ? ee peki diger kardeslerimiz adina ne yapabiliriz? onlar icin ne yapabiliriz ?`en azindan kendimiz adina ne yapmamiz gerekiyor?
SİZİ BİLMİYORUM AZİZİM...LAKİN BEN YANMADIM Kİ BAŞKASINI YAKAYIM...HERKESİN YANMASI GEREKİYOR...YAKMAK İÇİN...İÇİN YANMIYORSA YAKAMIYORSUN AZİZİM...HEM BU ÜLKEDE SÖZE GELİNCE HEP MAGAZİN PROGRAMLARI ELEŞTİRİLİR...AMA İŞE GELİNCE O PROGRAM REKOR KIRAR...KENDİMİZİ GÖZDEN GEÇİRMEK LAZIM...KİMSE ALINMASIN BEN BUNLARI EVVELA KENDİM İÇİN SÖYLÜYORUM....
Katılmıyorum Türkiyede Medya halkın önüne ne sunarsa halk onu izliyor... Dizileri hatırlayın... Türk halkı sinemaya gitmiyor tiyatroya gitmiyor.. Sosyal!!!!! bir faliyet olarak tde dizi sinema izlemek zorunda....
PEKİ DİZİLER NEDEN BİR İKİ BÖLÜMDEN SONRA YAYINDAN KALDIRILIYOR...İZLENMEDİĞİNDEN OLMASIN?
Eğerki bir haftada tv de 100 e yakın dizi dönerse içinden bir kaç tanesi izlenmemesi normal..